14 / 05 / 2024

Ritim İstanbul'da teslimler sona erdi!

Ritim İstanbul'da teslimler sona erdi!

Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Ritim İstanbul'un ilk etap teslimleri sona erdi.Projede ilk etapta 97 daire, sahiplerine teslim edildi.Uğur Dumankaya, Ritim İstanbul'un ilk etabının tesliminden memnuniyet duyduklarını dile getirdi.



Maltepe'de Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Ritim İstanbul'un 31 Mayıs'ta başlayan ilk etap teslimleri sona erdi.Projede ilk etapta 97 daire, sahiplerine teslim edildi.Uğur Dumankaya, Ritim İstanbul'un ilk etabının tesliminden memnuniyet duyduklarını dile getirdi.


Zengin alanlar


Uğur Dumankaya, "Anadolu Yakası'nın önemli yaşam alanlarından biri olan Maltepe'de hayata geçirdiğimiz Ritim İstanbul, mağazaları, sosyal donatıları, spor ve kültür kompleksleri ile bölgede büyük bir fark oluşturdu. 


Titiz çalışmamız ve yoğun gayretlerimizin bir sonucu olarak planlandığı gibi başlayan ilk etap daire teslimleri sonlandı ve daire sahipleri evlerine kavuştu" diye konuştu. 


Ailemiz büyüdü


Daire sahiplerine Dumankaya Dünyası'na dair güzel tecrübeler yaşatmak için sabırsızlandıklarını  sözlerine ekleyen Dumankaya, "Ailemiz  Ritim İstanbul'un ilk  etabının teslimiyle  daha da büyüdü" dedi.


Telefon: 0216 511 58 00

Web adresi: www.ritimistanbul.com


Posta


Geri Dön