27 / 04 / 2024

Rixos Apartments Kozyatağı'nda kira getirili konutların fiyatları 295 bin dolardan başlıyor!

Rixos Apartments Kozyatağı'nda kira getirili konutların fiyatları 295 bin dolardan başlıyor!

Kozyatağı'nda konumlandırılan Rixos Executive  Apartments projesi kapsamında yer alan konutlar için 2 bin dolarlık kira getirisi sağlanıyor. Proje kapsamında fiyatlar 295 bin dolardan başlangıç gösteriyor...



370 adet rezidans dairenin yer aldığı Rixos Executive Apartments projesi; Kozyatağı'nda yükseliyor. 30 katlı tek bloktan meydana gelen projede yer alan konutların alanları 78, 88 ve 90 metrekare olarak tasarlandı. Ayrıca projede 96 ile 142 metrekarelik penthouse dairelerde yer alıyor.

22 Haziran'da satışlarına başlanan proje; STC İnşaat ile Albaraka Türk'ün ortaklığında yükseliyor. Konutların genelinin 1+1 ve 2+1'lerden meydana geldiği projede ilk dokuz kat ofisler için ayrılmış durumda. Home officelerden meydana gelen projenin mimarisinde Tansel Sönmezer bulunuyor.

Yıl sonuna doğru teslimatların gerçekleştirileceği projedeki konutların fiyatları 295 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Projede 2 bin dolarlık da kira getirisi hedefleniyor.

Sosyal yaşam alanlarında ofis ve rezidans hizmetlerinin yanı sıra fitness center, sağlık merkezleri, toplantı odalarının yer aldığı projedeki konutlar Adalar manzarasına sahip konumda bulunuyor.

0216 574 89 66
http://www.rixoskozyatagi.com/


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön