05 / 05 / 2024

Rixos Elysium Suites Taksim'in tanıtımı yapıldı!

Rixos Elysium Suites Taksim'in tanıtımı yapıldı!

Kerem Görsev ve Ahmet Sicimoğlu’nun katılımı ile gerçekleşen ‘Taksim Hayattır’ konseptli gecede, Rixos Elysium Suites Taksim rezidans projesinin tanıtımı gerçekleştirildi



Rixos grubunun Taksim'de gerçekleştirdiği Rixos Elysium Suites projesinde, Taksim ve Beyoğlu yaşam tarzını Rixos farkı ile yaşamak, 2011 yılının başından itibaren mümkün olacak. İç mimarisi Dârâ Kırmızıtoprak tarafından gerçekleştirilen örnek dubleks süitlerin tanıtıldığı gece, Caz müziğin usta isimlerinden oluşan Kerem Görsev Trio ile ritim üstadı Ayhan Sicimoğlu’nun sergilediği Caz ve Latin performansı ile renklendi.

İstanbul’un dokusuyla iç içe geçen, akıllı bina konseptiyle tasarlanan Rixos Elysium Suites Taksim, ünlü mimar Ali Esad Göksel’in imzasını taşıyor. 21 kattan oluşan yapı, 86 m2 ile  181 m2 arasında değişen, 1+1, 140 adet süitten oluşuyor.

Kültür, sanat, ticaret ve eğlencenin adresi Taksim’de konumlanan Rixos Elysium Suites Taksim, pek çok ayrıcalığı bir arada sunuyor. Bunlardan ilki; À la Carte Restaurant ve Lounge Bar’ın yer aldığı, canlı müzik performanslarının sunulacağı Rixos Lounge. Bir diğeri ise, şu anda 5 farklı ülkede hizmet veren Rixos Royal SPA… Taksim'e çok farklı bir renk katacak olan bu mekan, Rixos'un tasarladığı özel hamam konsepti ile, Uzakdoğu ve yerel masaj türlerini bir arada sunacak. Osmanlı saraylarında yer alan hamamlardan esinlenerek oluşturulan bu konseptin içeriğinde, özgün dekorasyon ögelerinden canlı Neyzen performansına kadar pek çok farklı unsur yer alacak.

İnşaatı Ofton inşaat tarafından yürütülen ve tamamı süit dairelerden oluşan projenin iç mimarisi, eski Beyoğlu'nda hakim olan klasik ögelerle, modern, minimalist bir yaklaşımı bir araya getiriyor. Tüm süitlerde 5.5 metre yüksekliğindeki tavanlar çok özel bir ahşap işçiliği ile bezeniyor. Süitlerin satış fiyatı 584.000 dolardan başlıyor ve konumuna, manzarasına göre bu rakam değişiyor. 

Üstelik, Rixos Elysium Suites Taksim projesinden süit satın alanlar, istedikleri taktirde Rixos işletmesinin sunduğu benzersiz kiralama hizmetinden yararlanarak, yüksek kazanç elde etme imkanını yakalayabilecekler.

0212 291 17 61

www.elysiumsuites.com

[email protected]

Basında yer alan diğer haberler:

İstanbul yaşam tarzı Taksim’de yeniden canlanıyor
Kerem Görsev ve Ahmet Sicimoğlu’nun katılımı ile gerçekleşen ‘Taksim Hayattır’ konseptli gecede, Rixos Elysium Suites Taksim rezidans projesinin tanıtımı gerçekleştirildi.
Taksim'de gerçekleştirdiği Rixos Elysium Suites Taksim isimli rezidans projesiyle Taksim ve Beyoğlu’ndaki atmosferi yaşam kendi kurumsal farklılığı ile müşterilerine yaşatmak için kolları sıvayan Rixos Grubu, 2011 yılının başından itibaren projede yaşamın başlayacağını Kerem Görsev Trio ile Ayhan Sicimoğlu’nun performans gecesi ile duyurdu.
Kültür, sanat, ticaret ve eğlencenin adresi Taksim’de konumlanan Rixos Elysium Suites Taksim, İstanbul’un dokusuyla iç içe geçen, akıllı bina konseptiyle tasarlandı. Mimar Ali Esad Göksel’in imzasını taşıyan proje 21 kattan oluşurken 86 metrekare ile 181 metrekare arasında değişen 140 adet 1+1 süit yer alıyor. Gecede tanıtılan örnek süitlerin iç mimarileri ise Dârâ Kırmızıtoprak tarafından uygulandı.
İnşaatı Ofton inşaat tarafından yürütülen ve tamamı süit dairelerden oluşan projenin iç mimarisi, eski Beyoğlu'nda hakim olan klasik ögelerle, modern, minimalist bir yaklaşımı bir araya getiriyor. Tüm süitlerde 5.5 metre yüksekliğindeki tavanlarda ahşap işçiliği kullanıldı. Süitlerin satış fiyatı 584 bir dolardan başlarken konumuna ve manzarasına göre bu rakam değişiyor.
Ayrıca Rixos Elysium Suites Taksim projesinden süit satın alanlar gelişitirilen bir sisitem ile süit kullanılmadğı zaman kiralanarak sahibi adına gelir kaydediyor.


Geri Dön