28 / 04 / 2024

Rixos Executive Apartments Kozyatağı 'nda satışlar başladı! 298 bin dolara!

Rixos Executive Apartments Kozyatağı 'nda satışlar başladı! 298 bin dolara!

Rixos 'un Anadolu Yakası 'ndaki ilk projesi olan Rixos Executive Apartments Kozyatağı 'nda satışlar başladı. Rixos Executive Apartments 'ta konutların fiyatları 298 bin dolardan başlangıç gösteriyor



Yeni yatırımlar ile iş ve yaşam merkezi haline gelen Kozyatağı 'nın ilk ve tek home-office projesiyle ilgili bilgileri paylaşmak amacıyla STC İnşaat 'ın sahibi Mustafa Satıcı ve FTG Development CEO 'su Samim Hatipoğlu, 22 Haziran 2011 çarşamba günü toplantı düzenleyecek.

Rixos 'un Anadolu Yakası 'ndaki ilk projesi olan Rixos Executive Apartments Kozyatağı 'nda satışlar başladı.

Kozyatağı 'nda hayata geçirilen Rixos Executive Apartments, STC İnşaat ve Albaraka Türk tarafından yükseliyor. Rixos Executive Apartments 'ın 2011 yılının Temmuz ayında tamamlanması planlanıyor. 30 kattan meydana gelen Rixos Executive Apartments 'ın ilk 9 katı ofislere ayrıldı. Projede toplam 370 konuttan meydana geliyor. Proje akıllı bina konseptiyle inşa ediliyor.

Proje kapsamında 78,88 ve 90 metrekarelik 1+1 ve 2+1 konutlar ile alanları 96 metrekare ile 142 metrekare arasında değişen penthouseler yer alıyor.Rixos Executive Apartments 'ta konutların fiyatları 298 bin dolardan başlıyor, 500 bin dolara kadar yükseliyor.Proje kapsamında tüm 1+1 daireler istenirse home ofis olarak da kullanılabiliniyor.

Mimari tasarımı Tansel Sönmezer tarafından yapılan Rixos Executive Apartments, Adalar manzarasına sahip konumda. ofis, daire, sosyal alanlar ve mağazalar gibi farklı kullanım alanlarıyla her türlü ihtiyacı karşılamak üzere dizayn edildi. Gerek güvenliğin sağlanması gerekse daire sakinlerinin konfor ihtiyaçlarını karşılayabilmek için bina içinde ve otoparklarda entegre otomasyon sistemi faaliyete geçirildi.

Rixos Executive Apartments sakinleri, resepsiyon, güvenlik, temizlik, peyzaj, teknik bakım, posta ve havuz gibi standart hizmetlerden doğrudan faydalanabiliyor.

Projede tercihlere göre ekstra rezidans ve ofis hizmetlerinden yararlanmak da mümkün. Ekstra hizmetler arasında fitness center, sağlık merkezi, toplantı odaları, arşiv ve bilişim hizmetlerini kapsıyor. Proje Carrefour AVM 'nin yanında yer alıyor.

http://www.rixoskozyatagi.com/

0216 574 89 66


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön