25 / 07 / 2024

Rixos Palm Jumeirah, Ocak 2012de açılıyor!

Rixos Palm Jumeirah, Ocak 2012de açılıyor!

Rixos Hotels, Dubaideki yeni otel projesi Ocak 2012de kapılarını açıyor. Palmiye Adasının en prestijli bölgesinde yer alan Rixos Palm Jumeirah, zincirin Dubaideki ilk halkası olacak


Sentez Mekanik 10. yıl dönümünü kutladı!


Rixos Hotelsin Dubaideki ilk oteli Rixos Palm Jumeirahın açılışı için geri sayım başladı. Dünyanın 8. harikası olarak anılan Palmiye Adasının en prestijli bölgesinde yer alan Rixos Palm Jumeirah, zincirin Birleşik Arap Emirliklerindeki ilk halkası olarak Ocak 2012de hizmet vermeye başlayacak.

Rixos Palm Jumeirah Dubai, 234 oda ve 28 rezidanstan oluşuyor. Rixos Hotelsin 2012de hizmete giren ilk tesisinin Rixos Palm Jumeirah olacağına dikkat çeken Rixos Hotels Markadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Başak Erel, Yeni yıla, yeni bir destinasyonla giriyoruz. Lüks konaklama sektörünün farklı boyutlara ulaştığı Dubaide, Rixol Hotels olarak Türk misafirperverliğini ön plana çıkartacağımız hizmet yelpazemizle misafirlerimizi karşılayacağız dedi.

Şeyh Muhammed Al Makdum Sarayı ile Sofouh Caddesine komşu olan projenin kapalı alanı arazinin sadece yüzde 30nu kapsıyor. Geri kalan yüzde 70ini bahçe ve sahil gezinti alanı olarak değerlendiriliyor. Çağdaş ve lüks bir mimari yapıya sahip olan projede geleneksel dokunuşlarla tasarıma farklılık kazandırılıyor. Ana lobinin genişliği ve her odaya ait özel balkonlar Orta Doğu mimarisinde sık rastlanan iç avluları yansıtıyor. Her odanın körfez denizi manzarasına sahip olduğu otel, kral dairesi, royal süit, presidential süit, senior süit, business suit, junior suüt ve deluxe olmak üzere 7 farklı oda kategorisinden oluşuyor. Otelin konsepti hem iş hem de resort oteli olarak hizmet vermesini sağlıyor. Toplantı odalarının, olimpik yüzme havuzunun, özel plajının, SPA ve spor faaliyetlerinin en yüksek segmentte sunulduğu Rixos Palm Jumeriah, doğu ve batının ruhunu Arap Körfezine taşıyor.

Ortadoğu ve Batı mutfağı

Açık büfe sabah kahvaltısı ve öğle yemeklerinin yanı sıra ala carte öğlen ve akşam yemeklerinin de sunulduğu Rixos Palm Jumeirahın akşam menüsü ağırlıklı olarak kebaplar ve et yemeklerinden oluşuyor. Deniz ürünleri, özel hazırlanmış mezeler ve balık çeşitleri ise konaklayanları İstanbulda gibi hissettiriyor.

Rixos Hotelsin çocuk kulubü Rixy Club da Rixos Palm Jumeriahda çocukların bakımı için ailelere hizmet sunarken, tatillerini birbirinden farklı ve eğlenceli aktiviteler ile unutulmaz kılıyor.


Geri Dön