01 / 05 / 2024

Rixos Residences Bomonty'de 340 bin dolar!

Rixos Residences Bomonty'de 340 bin dolar!

Şehrin en merkezi semtlerinden Bomonti'de inşasına başlanan Rixos Residences Bomonty, bünyesinde sunduğu Rixos dönemsel kiralama hizmeti ile yatırımcılar açısından iyi bir fırsat yaratıyor



Projenin adı: Rixos Residences Bomonty.
Projenin lokasyonu: Şişli Bomonti.
Yapan şirket: Ayaydın Grup ve İpek İnşaat ve Çakırkaya Yapı Ortak Girişimi.
Satış pazarlama sorumlusu: Rixos.
İnşaata başlama tarihi: 25 Temmuz 2009.
İnşaatı bitirme tarihi: 25 Aralık 2011.
Toplam arsa: 12 bin 65 metrekare.
Toplam inşaat alanı: 56 bin 400 metrekare.
Ticari alanlar: Bin 800 metrekare.
Sosyal donatılar: Projede Rixos tarafından işletilecek 2 bin 800 metrekarelik SPA alanı, açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, masaj ve çok amaçlı spor alanı, mini golf, kafe, restoran, kuaför, kuru temizleme hizmetleri bulunuyor.
Satılabilir alan: 32 bin 623 metrekare.
Konut bilgileri: Modüler sisteme göre yapılan daireler istenildiği takdirde 2+1 ya da 4+1 olabiliyor. Projede 84 metrekare ile 550 metrekare arasında değişen toplam 308 ünite ve altı penthouse daire bulunuyor.
En düşük ve en yüksek metrekare fiyatı: 4 bin dolar - 6 bin dolar.
Projedeki binaların kaç sayısı: 42 oturum katı, yedi kat bodrum otopark.
Proje bitiminde tahminen yaşayacak insan sayısı: 450.
Projenin ayırt edici özelliği:  Rixos, dönemsel kiralama hizmeti ile istediğiniz sürece kullanıldıktan sonra, dilediğiniz zaman sizin adınıza kiralanabiliyor olması yatırımcılara fırsat sağlıyor.
Anneler için: Rixos Bomonty'de anneler için dairelerinin temizlenmesinden bakımına kadar bir çok hizmet düşünülmüş. Ayrıca kalabalık misafirleri ağırlamak için Rixos yemek hizmeti ve salonu özel günler için şef, uşak ve hizmetçi servisleri annelere büyük kolaylık sağlıyor.
Babalar için: İş ve günlük yaşamın stresini atabilecekleri mini golf sahası, açık spor alanları ve profesyoneller eşliğinde her çeşit sporu yapabilecekleri spor salonu bulunuyor.
Çocuklar için: Özel oyun alanları var.
Bekar yaşayanlar için: Oda temizliği, yemek servisi, çamaşır yıkama, kuru temizleme hizmetleri, Rixos Club ve VIP hizmetleri bulunuyor.
Projeye en yakın okullar: Ufuk Koleji ve Şişli Anadolu Lisesi 500 metre, Özel Bilgi Koleji ve Özel Doğru Çocuk Anaokulu projeye bir kilometre
Projeye en yakın poliklinik ve hastaneler:  Memorial Hastanesi 500 metre, Florance Nightingale 1.5 kilometre, Türkiye Hastanesi bir kilometre.
En yakın alışveriş merkezleri: Cevahir Alışveriş Merkezi üç kilometre, Addres İstanbul bir kilometre, City's Nişantaşı dört kilometre
Sabiha Gökçen ve Atatürk Havalimanı'na uzaklığı: Sabiha Gökçen 50 kilometre, Atatürk Havaalanı 15 kilometre.
TEM veya E-5'e olan uzaklığı: TEM'e üç kilometre, E-5'e bir kilometre mesafede
Tebernüş Kireçci-Seda Tabak/Milliyet Cadde

0212 444 13 28

www.rixosbomonty.com


Geri Dön