29 / 04 / 2024

Rixos'ta bavul taşıyan Semih Elbaba yılın yöneticisi oldu!

Rixos'ta bavul taşıyan Semih Elbaba yılın yöneticisi oldu!

Türk anne ile Lübnan asıllı bir babanın çocuğu olan Semih Elbaba (32), 2001 yılında bellboy (otel müşterilerinin bavullarını taşıyan kişi) olarak işe başladığı Rixos grubunda yöneticiliğe kadar yükseldi



Türk anne ile Lübnan asıllı bir babanın çocuğu olan Semih Elbaba (32), 2001 yılında bellboy (otel müşterilerinin bavullarını taşıyan kişi) olarak işe başladığı Rixos grubunda yöneticiliğe kadar yükseldi. Grubun, Libya'daki Rixos Al Nasır Tropoli Oteli'nde ön büro müdürlüğü yapan Semih Elbaba, 2011'in en iyi yöneticisi seçildi.

Rixos oteller grubu 10. yılını, Antalya Beldi-bi'ndeki Rixos Sungate Oteli'nde düzenlediği 'Together Zirvesi' adı verilen etkinlikle kutladı. Kutlamaya, Rixos Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince ve grubun Türkiye'nin yanı sıra değişik ülkelerdeki çalışanlarından oluşan 500 kişi katıldı. Kutlama programında, 10 yıldır grubun değişik otellerinde çalışan 20 personele, yılın en başarılı 3 çalışanı ile 3 yöneticisi ödüllendirildi. Başarılı Rixos çalışanlarına üçer maaş ikramiye ve tatil ödülleri verildi. Fettah Tamince, ödüllerin amacının Rixos çalışanlarını motive etmek ve yeni liderler yetiştirmek olduğunu söyledi. Kutlama programında ayrıca Libya'da çatışmaların yaşandığı dönemde görev yapan Rixos Al Nasır Tropoli Oteli çalışanlarına 'Özel Hizmet Ödülü' verildi. Ödüle değer görülen yılın en başarılı yöneticilerinden biri de Rixos Al Nasır Tropoli Oteli'nin Ön Büro Müdürü Semih Elbaba oldu. Semih Elbaba'nın, Rixos Belek Otel'de bellboy olarak işe başladığını anlatan Tamince, "Semih kısa sürede başarı basamaklarını tırmandı. Hızlı yükseliyor. Galiba benim yerime göz dikti. " diye espri yaptı.
KENAN BAŞ/Zaman


Geri Dön