08 / 05 / 2024

Roman Abramoviç 11.5 milyon TL'lik parti düzenledi!

Roman Abramoviç 11.5 milyon TL'lik parti düzenledi!

 Rus milyarder Roman Abramoviç’in 135 milyon TL’lik malikanesinde verdiği dillere destan yılbaşı partisi daha uzun süre konuşulacak gibi...



Tartışmasız yılbaşının en havalı partisi, Hollywood’dan seçkin konuklar ve dünyanın en popüler gruplarından Black Eyed Peas’ın konseriyle, Rus milyarder Roman Abramoviç’in Karayipler’de, St. Barts adasındaki malikanesinde verdiği partiydi. Böyle bir partiye gücü yetebilen bir insanda otomatikman olması beklenen tebessümden eser yoktu Abramoviç’in yüzünde. Salma Hayek, Demi Moore, Rosie Huntington-Whiteley gibi yıldızlar birkaç adım ötesinde yılbaşı eğlencesiyle coşarken, Abramoviç sanki “Ne işim var burada” diye düşünüyordu.

Bu yılki partinin diğer seçkin konuklar arasında  yönetmen George Lucas, talk şovcu Ellen DeGeneres, şarkıcı Alicia Keys’de dikkat çekti.

Abramoviç’in 2009’da verdiği yılbaşı partisinin maliyetiyse 7 milyon TL’yi bulmuştu. O partide Orlando Bloom, Kanye West gibi yıldızları, şarkılarıyla Prince, Gwen Stefani ve Beyonce coşturmuştu.

Abramoviç’in adada Vali Kumsalı’nın dibindeki  135 milyon TL’lik dillere destan malikanesinin eski sahibi Rockefeller Ailesi’ydi.
Milliyet Cadde


Geri Dön