Kim Kimdir?

Romanlara uygun ev yapılması için TOKİ'yle görüşülüyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Mart ayında Roman vatandaşların temsilcileriyle biraraya gelecek

Devlet Bakanı Faruk Çelik, Başbakan Erdoğan'ın, Roman vatandaşların temsilcileriyle Mart ayında bir araya geleceğini belirterek, ‘'Sayın Başbakan çalışmalar kapsamında hayata geçirilecek konuları açıklayacak'' dedi.

Çelik, Roman vatandaşların sorunlarının tespit edilmesi, istek ve beklentilerinin öğrenilmesi ve daha iyi yaşam standartlarına kavuşturulabilmeleri için Aralık ayında ‘'Roman Çalıştayı'' düzenlediklerini hatırlattı. Çalıştay sonucunda romanların beklentilerini içeren bir rapor hazırlandığını ifade eden Bakan Çelik, bu doğrultuda atılabilecek adımları tespit ettiklerini söyledi. İlk olarak Roman vatandaşlara uygun evler yapılması için TOKİ ile görüştüklerini anlatan Çelik, Türkiye'nin çeşitli yerlerinde çok katlı olmayan bahçeli evlerin inşası konusunda bir çalışma başlatıldığını kaydetti. Kısa, orta ve uzun vadede hayata geçirilebilecek düzenlemeler üzerinde çalıştıklarını dile getiren Çelik, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 14 Martta  İstanbul'da roman vatandaşların temsilcileriyle bir araya geleceğini bildirdi. Bakan Çelik, ‘'Sayın Başbakan çalışmalar kapsamında hayata geçirilecek konuları açıklayacak'' diye konuştu.
Star

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Erdoğan martta Roman açılımı yapacak

Devlet Bakanı Faruk Çelik, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Romanlar'ın temsilcileriyle martta bir araya geleceğini belirterek, “Başbakan çalışmalar kapsamında hayata geçirilecek konuları açıklayacak” dedi.

Çelik, Romanlar'ın sorunlarının tespit edilmesi, istek ve beklentilerinin öğrenilmesi ve daha iyi yaşam standartlarına kavuşturulabilmeleri için aralık ayında ‘Roman Çalıştayı' düzenlediklerini hatırlattı. Çalıştay sonucunda Romanlar'ın beklentilerini içeren bir rapor hazırlandığını ifade eden Çelik, bu doğrultuda atılabilecek adımları tespit ettiklerini söyledi. İlk olarak Romanlar'a uygun evler yapılması için TOKİ ile görüştüklerini anlatan Çelik, Türkiye'nin çeşitli yerlerinde çok katlı olmayan bahçeli evlerin inşası için çalışma başlatıldığını kaydetti.

Kısa, orta ve uzun vadede hayata geçirilebilecek düzenlemeler üzerinde çalıştıklarını dile getiren Çelik, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 14 Mart'ta İstanbul'da Roman vatandaşların temsilcileriyle bir araya geleceğini açıkladı. Çelik, “Sayın Başbakan çalışmalar kapsamında hayata geçirilecek konuları açıklayacak” diye konuştu.
Radikal

Başbakan, Roman temsilcileriyle bir araya gelecek  
 
Devlet Bakanı Faruk Çelik, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Roman vatandaşların temsilcileriyle mart ayında bir araya geleceğini belirterek, "Sayın Başbakan çalışmalar kapsamında hayata geçirilecek konuları açıklayacak.'' dedi. 
 
Geçtiğimiz aralık ayında 120 temsilcinin katıldığı çalıştay sonucunda Romanların beklentilerini içeren bir rapor hazırlandığını ifade eden Bakan Çelik, bu doğrultuda atılabilecek adımları tespit ettiklerini söyledi. İlk olarak Roman vatandaşlara uygun evler yapılması için TOKİ ile görüştüklerini anlatan Çelik, Türkiye'nin çeşitli yerlerinde çok katlı olmayan bahçeli evlerin inşası konusunda bir çalışma başlatıldığını kaydetti. Kısa, orta ve uzun vadede hayata geçirilebilecek düzenlemeler üzerinde çalıştıklarını dile getiren Çelik, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 14 Mart'ta İstanbul'da Roman vatandaşların temsilcileriyle bir araya geleceğini bildirdi.
Zaman