29 / 04 / 2024

Rönesans, 250 lider arıyor! Ataman İnşaat, mühendis alacak!

 Rönesans, 250 lider arıyor! Ataman İnşaat, mühendis alacak!

Rönesans Holding, 250 yetenekli lider adayı arıyor... Ataman İnşaat, Anadolu yakasında süren projeleri için mühendisler işe alacak... İşte haftanın inşaat sektöründe iş ve kariyer fırsatları...



Rönesans Holding 250 lider arıyor


Rönesans Holding, inşaat, gayrimenkul ve enerji işlerinde deneyimli 250 yetenekli ve deneyimli lider adaylarını arıyor. Daha detaylı bilgi için www.ronesans.com sitesinden İnsan Kaynakları Bölümünü inceleyebilirsiniz. 


Ataman İnşaat Ticaret ve Sanayi A.Ş.  Mühendisler arıyor


Ataman İnşaat, Anadolu yakasında devam eden konut projeleri için konusunda deneyimli, üniversite mezunu ve askerliğin yapmış elemanlar alacak.


-Planlama Mühendisi

-Hak ediş Mühendisi

-Makine Mühendisi

-Elektrik Mühendisi

-Proje Uygulama Mühendisi

-İnce İşler Mühendisi

-Ambar Sorumlusu

-Makine Teknikeri

-İnce İşler Mimarı


Özgeçmişler [email protected] adresine hangi pozisyon için başvuruda bulunulduğu belirtilerek cv göndermeleri yeterlidir. 


NOT: İnce İşler Mimarı, Avrupa yakasında okul şantiyesi için görevlendirilecektir.



TOKİ Şantiyeleri için elemanlar aranıyor!


Van ve Ağrı’da bulunan  TOKİ  şantiyeleri için alanında deneyimli Şantiye Şefi,Şantiye Mühendisi, Teknik Ofis Mühendisi, Elektrik ve Makine Mühendisi ayrıca İnşaat Teknikeri, Elektrik Teknikeri, İnşaat Formeni ve Saha Elektrikçisi aranıyor.


Başvuruda bulunacak adayların [email protected] adresine özgeçmişlerini göndermeleri gerekiyor.

Bunun dışında HES projeleri için ise İnşaat Mühendisi ve İnşaat Teknikeri aranıyor. Bu pozisyona başvuracak adayların ise [email protected] adresine özgeçmişlerini göndermeleri gerekiyor. Ayrıca adaylar, özgeçmişlerini 0312 491 67 31 no.lu telefona faks olarak da gönderebilirler


TRE Tasarım İç Mimar ve Mimar arıyor


TRE Tasarım, İstanbul Anadolu Yakasındaki 5 yıldızlı otel şantiyesinde görevlendirilmek üzere konusunda deneyimli, otel ve tatil köyü gibi projelerde çalışmış, çok iyi derecede autocad ve ms office programlarını bilen İç Mimar ve Mimar arayışında. İlgilenen adayların referans numarası ile birlikte cv’leri [email protected] adresine ya da www.yenibiris.com adresinde bulunan ilana gönderebilirler.İç Mimar-Mimar(Ref:Tasarım-01)


Yapı denetim firmasına elemanlar alınacak


Yapı denetim firması bünyesinde görevlendirilmek üzere Denetçi, Statiker, İnşaat Mühendisi, Mimar, Elektrik Mühendisi ve Makine Mühendisi aranıyor. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar 0541 667 68 72  numaralı telefondan bilgi alabilirler ya da [email protected] adresine özgeçmişlerini gönderebilirler.


Polinet Ltd. şirketi yurtdışı satış ve pazarlama sorumlusu arıyor


Polinet, Dilovası Kocaeli’nde bulunan polikarbonat yapı ürünleri sektöründe faaliyet göstermektedir. 

Dilovası ve Gebze çevresinde ikamet eden, konusunda en az 3 yıl deneyimli ve çok iyi derecede İngilizce bilen yurtdışı satış ve pazarlama sorumlusu aranıyor. İlgilenen adayların 0262 728 15 34 numaralı telefona özgeçmişlerini faks olarak iletmeleri ya da [email protected] adresine cv göndermeleri yeterli oluyor.


Remax 16 Gayrimenkul Danışmanı alacak


Remax, Ataşehir’de yeni açılan Remax Grand şubesi için tecrübeli ya da tecrübesiz 16 Gayrimenkul Danışman alacak. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar 0533 668 52 19 numaralı telefondan bilgi alabilirler.


Temelsu  Uluslararası Mühendislik Hizmetleri A.Ş. HES şantiyelerinde görev alacak elemanlar arıyor


Yurtiçi HES şantiyelerinde görev alacak Hidromekanik ekipman montajı konusunda deneyimli Makine Mühendisi veya Teknisyeni, baraj ve santral inşaatlarında deneyimli İnşaat Mühendisi, İnşaat Teknikeri ve Topoğraf ayrıca 

Teknik Ofis Mühendisi alınacak.


İlgilenenlerin 0312 438 51 14 numaralı faksa ya da [email protected] adresine mail olarak cv’lerini göndermeleri yeterli olacak.


Aydıntepe&Heritage Mobilya İç Mimarlık şirketi İç Mimar arıyor


İstanbul Modoko mağazasında görevlendirilmek üzere autocad ve 3D Max programını bilen, konusunda en az 2 yıl deneyimli İç Mimar arıyor.  Başvurular  www.kariyer.net üzerinden 840168 no.lu ilana yapılabiliyor.


İç Mimar (Ref:TI-VH44951)


Yapıkur Yapı Denetim LTD. Şti. Kontrol elemanları arıyor


Ankara’da ikamet eden İnşaat Mühendisi ya da Mimar, kontrol elemanı olarak girişi yapılacak olup ilgilenen adayların cv’lerini www.kariyer.net üzerinden 836390 numaralı ilan kodu ile göndermeleri yeterlidir.


Realinvest, Gayrimenkul Danışmanlarını arıyor


Gayrimenkul Danışmanı olarak görev alacak adayların, en az 1 yıl konusunda deneyimli olması gerekiyor. İngilizce dil bilgisinin yeterli düzeyde olması ve büyük ölçekli gayrimenkuller konusunda uzmanlaşmış adayların özgeçmişleri dikkate alınacak. İlgilenen adaylar www.kariyer.net adresi üzerinden 823076 numaralı ilana başvuruda bulunabilirler.


Sim Atık Yönetimi ve Danışmanlık şirketine Çevre Mühendisi alınacak

Çevre Mühendisi (Ref:TI-CG59443)


Endüstriyel Atık Sektöründe deneyimli, satışları takip etmek ve satış sözleşmelerini hazırlamak, müşteri portföyü oluşturmak işin tanımı olup, adayda aranan özellikler ise sırasıyla şu şekildedir; Çevre Mühendisliği bölümü mezunu, Çevre Görevlisi sertifikasına sahip, Çevre mevzuatına hakim ve daha önce konu ile ilgili deneyime sahip olan adayların özgeçmişleri değerlendirilecek.Adaylar, www.kariyer.net adresinden 837234 numaralı ilana referans kodu ile cv gönderebilirler.


Arke Ltd. Senior Mimar arıyor


Mimarlık Fakültesi mezunu ve 3 yıl iş deneyimine sahip Senior Mimar arayan Arke Ltd.,genellikle ince inşaat ağırlık olmak şartı ile mimari uygulama projelerinde çalışmış, İngilizce dil bilgisi olan ve kesinlikle sigara kullanmayan Mimar arıyor. Adaylar, www.kariyer.net adresinden 833001 numaralı ilana cv gönderebilirler.


Bosphours Uluslar arası Gayrimenkul Yatırım Ajansı, Emlak Danışmanı arıyor


İstanbul’da görev alacak İngilizce ve Arapça bilen, konusunda deneyimli Emlak Danışmanları alacak olan Bosphours Uluslar arası Gayrimenkul Yatırım Ajansı için başvuruda bulunacak adayların www.kariyer.net adresi üzerinden 839637 numaralı ilana cv göndermeleri gerekiyor. Referans kodu olarak TI-AL75520 belirtilmiş.


Barış İnşaat, Mimar ve Tekniker arıyor


Banka şubeleri ve konut projelerinde deneyimli ince işlerden anlayan Mimar ve Tekniker aranıyor.

Başvurular için; 

E-Mail: [email protected]  

Tel: 0212 438 29 00

Faks: 0212 438 31 60 


Ora İnşaat şantiyelerinde görevlendirmek üzere elemanlar arıyor


Ora İnşaat Sanayi Ticaret ve Turizm Ltd. Şti. şantiyelerinde görevlendirmek üzere konusunda en az 5 yıl deneyimli, İngilizce bilen mesleki bilgisayara programlarına hakim, seyahat engeli bulunmayan ve üniversite mezunu Şantiye Şefi, Teknik Ofis Mühendisi, İnşaat Mühendisi, Mimar, İş Güvenliği Mühendisi ve Saha Mühendisi arıyor. Şantiyeler Çorlu ve  İzmir  bölgesinde olup, başvuruda bulunacak adayların hangi bölge için başvuruda bulunduklarını belirtmeleri yeterli olacaktır.

İlgili adaylar cv’lerini [email protected] adresine gönderebilecekleri gibi 0216 369 52 27 numaralı faksa da fakslayabilirler.


Proje Satış Elemanı aranıyor


Kemerburgaz’daki villa projesinde çalıştırılmak üzere emlak satış ve organizasyonunda tecrübeli proje satış elemanı aranıyor. İlgilenen adaylar [email protected] adresine cv gönderebilecekleri gibi 0216 416 30 85 numaralı faksa cv’lerini fakslayabilirler.


Hakanlar Mimarlık, Mimar arıyor


Hakanlar Mimarlık, şantiyelerde görev alabilecek, proje çizimi ve teklif konusunda deneyimli mimar arıyor ayrıca ön muhasebe konusunda deneyimli Kadıköy ofiste çalışacak muhasebe elemanı arıyor. Adayların [email protected] adresine cv’lerini hangi pozisyon için başvuruda bulundukları not edilerek göndermeleri yeterlidir.


Fibrobeton Montaj şantiyeleri için İnşaat Mühendisi aranıyor


Başvuruda bulunacak İnşaat Mühendisi adaylarının, en az 2 yıl deneyimli ve çelik konstrüksiyon ve dış cephe işlerinde tecrübeli adaylar olmasına dikkat edilecek olup, [email protected] adresine cv göndermeleri rica olunur.


CMNT İnşaat eleman arıyor


CMT İnşaat, ağır iş makineleri kiralaması yapan bir firma olup iş geliştirme konusunda sorumluluk alabilecek, tecrübeli ve referanslı elemanlar alacak. CV için iletişim bilgisi şöyle: [email protected] ve Faks: 0212 217 81 72 


Cimtaş, Kalite Kontrol Müdürü arıyor


Üniversitelerin Makine, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği bölümünden mezun, çelik montaj ve kalite güvence konularına vakıf, yurtdışı şantiyelerinde daha önce çalışmış, en az 5 yıl deneyimli aday aranıyor. Başvuruda bulunacak adayda ayrıca EN 473 tahribatsız muayene sertifikasyonlarına sahip olması, İngilizce dil bilgisi özellikleri bulunan adaylar alınacaktır. Adaylar, Cimtaş’ın yurtdışı şantiyesinde görev alacak. Başvuru için www.cimtas.com.tr ya da www.kariyer.net adreslerinden özgeçmiş göndermek mümkün.


İlknur Ekelik / emlakkulisi.com




Geri Dön