01 / 05 / 2024

Rönesans, 3. Optimum Outlet'i, Adana'da açıyor!

Rönesans, 3. Optimum Outlet'i, Adana'da açıyor!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım, Optimum Outlet zincirinin üçüncüsünü Adana'da açıyor. Optimum Outlet konsepti 150 milyon dolarlık yatırımla tamamlanacak ve 165 seçkin markayı Adanalılarla buluşturacak



Nisan ayında hizmete girecek olan  Adana  Optimum'un yıllık ziyaretçi sayısının 12 milyon kişiye ulaşması bekleniyor.

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.şž.'nin Türkiye'deki AVM kavramına yepyeni bir boyut getiren Optimum Outlet zincirinin en son ve iddialı halkası Adana Optimum, kapılarını Nisan ayında açmaya hazırlanıyor. 150 milyon dolarlık bir yatırımla gerçekleşecek olan Adana Optimum, 165 seçkin markayı Adanalılarla buluşturacak. Yaklaşık 70 bin metrekarelik kiralanabilir alanıyla yılda 12 milyon kişinin ziyaret etmesi beklenen Adana Optimum'da Migros, Koçtaş, Media Markt, Mango, Park Bravo, Beymen, LCW, Koton, C&A gibi önemli ve büyük markalar ile mağazacılık isimleri yer alacak. Rönesans Gayrimenkul Yatırım Adana yatırımıyla birlikte İstanbul ve Ankara'da yoğun ilgi gören bu konsepti bir başka büyük ve önemli şehir olan Adana'ya da taşımış olacak.

Adana Optimum, sunduğu zengin alışveriş fırsatlarının yanı sıra bölge için yeni bir sosyal aktivite ve buluşma merkezi olacak. Adana'ya dev bir eğlence merkezi lüksü sunacak olan Adana Optimum, 10 büyük salonlu Avşar Sineması, 16 kulvarlık olimpik ölçülere sahip Bowling Salonu, küçükler kadar büyüklere de hitap eden bölgenin ilk lazer oyun alanı, Playland çocuk ve eğlence merkezi, 25'ten fazla restoran ve fast food ünitesinin yanı sıra Adanalıları buzda dansla tanıştıracak olan 450 metrekarelik gerçek buz pistiyle bölgedeki yaşamı yeniden şekillendirecek.

Adana Optimum mimari projesi ve tasarımıyla da fark yaratacak. Bütün detayları ince ve zevkli bir şekilde belirlenen Adana Optimum'da yer alacak dev tablo, Adana ve çukurova'nın otantik güzelliğini, bölge efsa-nelerini, verimli topraklara can veren Seyhan Nehri'ni ve çalışkan insanlarını simgeliyor.
İndergi


Geri Dön