07 / 05 / 2024

Rönesans Holding, Adana Optimum'u ziyaretçilere açtı!

Rönesans Holding, Adana Optimum'u ziyaretçilere açtı!

Rusya ve Türkiyede toplam 10 gayrimenkul projesini tamamlayan Rönesans Gayrimenkul Yatırım (RGY), Ankara ve İstanbuldan sonra üçüncü Optimum'u Adana'da açtı. Şirket, 230 milyon TLlik yatırım gerçekleştirdi



Rönesans Gayrimenkul Yatırım (RGY),  Ankara  ve İstanbuldan sonra üçüncü Optimum'u Adana'da açtı. Rusya ve Türkiyede toplam 10 gayrimenkul projesini tamamlayan şirket, 230 milyon TLlik  Adana  Optimum  AVMnin açılışı ile kiralanabilir AVM büyüklüğünü 260 bin metrekareye ulaştırdı. Merkezdeki 70 bin metrekarelik kiralanabilir alanda 175 marka faaliyet gösteriyor.

32 bin metrekarelik arsa üzerine 145 bin metrekarelik inşaatla Adana'da yapılmış en büyük yatırımı gerçekleştirdiklerini vurgulayan RGY Başkanı Erman Ilıcak, yapının 1.000 kişi tarafından iki yıla yakın sürede inşa edildiğini kaydetti. Bu alanda bulunan okulun yerine 28 derslikli yeni bir okul da yaptıklarını belirten Ilıcak, alışveriş merkezinin yılda 12 milyon ziyaretçiyi ağırlamasını beklediklerini ifade etti. Yatırımın 2 bin 500 gence de istihdam sağlaması beklediklerini dile getiren Ilıcak, "Gençlerimize iş olanağı sunmanın yanı sıra bölgenin de kalkınmasına yardımcı olduk" dedi.


Geri Dön