02 / 05 / 2024

Rönesans Maltepe ne zaman teslim?

 Rönesans Maltepe ne zaman teslim?

Firma: Rönesans Gayrimenkul Yatırım

Proje: Rönesans Maltepe

30 bin 617 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Rönesans Maltepe ne zaman teslim sorusuna 33 ay sonra cevabı veriliyor. Konut satışlarına henüz başlanmayan proje, Rönesans Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyor...



İstanbul Anadolu yakası Maltepe bölgesinde hayata geçirilen Rönesans Maltepe ne zaman teslim sorusunun yanıtına geçmeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. Projede AVM alanı için 84 bin 500 metrekare ayrıldı.


Toplam 240 bin metrekare inşaat alanına sahip Rönesans Gayrimenkul Maltepe projesinde 336 konut ve 450 ofis yer alıyor. Proje, 5 katlı AVM, 27 katlı iş merkezi, 22 katlı konut bloğu, 4 katlı kapalı otoparktan oluşuyor. 


Rönesans Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzasıyla inşa edilen Rönesans Maltepe ne zaman teslim sorusuna 2017 yılı içerisinde cevabı veriliyor. Projenin  45 bin metrekaresi iş merkezine ayrıldı. 


Rönesans Maltepe Evleri lokasyon olarak; Carrefour - Maltepe Park AVM; güneyinde Cevizli Mahallesi, Diktaş Tekstil Fabrikası ve Ofisim  İstanbul  İş Merkezleri, Esenkent Mahallesi, D-100 Karayolu ve Esenkent metro istasyonu, Kartal Devlet, Kalp Damar ve Eğitim ve Araştırma hastaneleri, askeri alana yakın uzaklıkta inşa ediliyor. 


Arsa alanı 30 bin 617 metrekare olarak belirlenen Rönesans Maltepe ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 33 ay sonra deniliyor. Proje, 250 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor. 


Rönesans Maltepe projesi iletişim:

Tel : 0212 241 06 03

Web: www.rgy.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön