24 / 07 / 2024

Rönesans Mecidiyeköy Ofis Projesi nerede

Rönesans Mecidiyeköy Ofis Projesi nerede

Rönesans Mecidiyeköy, İstanbul'un en merkezi noktalarından biri olan Mecidiyeköy'de yer alıyor. Mecidiyeköy, iş ve alışveriş merkezleri ve ulaşım bağlantıları sayesinde her gün kalabalık bir nüfusun ziyaret ettiği önemli bir ticaret merkezi.




Köprülere olan yakınlığı nedeniyle şehrin pek çok ana yolunun birleştiği Mecidiyeköy'e hem özel vasıta hem de toplu taşıma araçlarıyla kolayca ulaşılabiliyor. Rönesans Mecidiyeköy Ofis Projesi, Mecidiyeköy metro istasyonu ve otobüs ve metrobüs hatlarına çok yakın mesafede yer alıyor. Gayrimenkulün yakın çevresinde konut ve ticari yapılaşmalar ile B ve C sınıfı ofisler bulunuyor.

İstanbul Avrupa yakasının önemli merkezi iş alanlarından biri Mecidiyeköy'de toplam 3 bin 917 metrekare arsa üzerinde geliştirilmesi planlanan içinde perakende alanlarının da yer alacağı bir A sınıfı ofis projesi. Proje için yapı ruhsatı alındı ve inşaat çalışmalarına başlandı. Projenin 2012'nin 4. çeyreğinde tamamlanması ve yaklaşık 11 bin brüt kiralanabilir alana sahip olması planlanıyor.

İŞTE RÖNESANS MECİDİYEKÖY OFİS PROJESİ ULAŞIM KROKİSİ



Geri Dön