28 / 04 / 2024

Royal Garden İstanbul Konutları'nda teslimler 2 yıl sonra başlıyor!

Royal Garden İstanbul Konutları'nda teslimler 2 yıl sonra başlıyor!

Firma: Royal Group

Proje: Royal Garden

Royal Garden İstanbul Konutları kapsamında yer alan daire seçenekleri 24 ay sonra teslim edilecek. 400 daireden meydana gelen proje 13 bin 500 metrekare üzerinde kurulan iki adet kuleden oluşuyor.



Royal Garden İstanbul projesi, Anadolu Yakası içinde Kartal'da yükseliyor. Proje;  Royal Group  tarafından inşa ediliyor. 


400 konuttan meydana gelen  Royal Garden  İstanbul Konutları kapsamında 20 ve de 30 kattan meydana gelen 2 kule bulunuyor. 


Royal Garden İstanbul Konutları kapsamında toplam arsa alanı 13 bin 500 metrekare olarak tasarlandı. Royal Garden İstanbul Konutları teslimleri 24 ay sonra yapılacak. 


Proje hakkında:

RoyalGroup tarafından yürütülen en prestijli projelerden birisi Royal GARDEN İstanbul Rezidans projesidir. Royal Garden İstanbul Rezidans, Kartal lookasyonunda 13.500 metrekare üzerinde kurulan iki adet kuleden oluşuyor. 30 katlı ve 20 katlı kulelerinde toplam 400 daire inşa edilecek.


Gerek lokasyon gerek projedeki seçkin yaşam tarzı  açısından parlak bir gelecek vadeden Royal Garden İstanbul Rezidans şimdiden büyük bir ilgi odağı konumunda.


Royal Garden İstanbul Rezidans projesinde adeta yok yok... Konfor anlayışında üst düzeye sahip Royal Garden, sosyal alanlar, yüzme havuzları ve spor tesisleri ile de çevredeki benzer projelerin hemen önüne geçiyor. Metro, D100 karayolu, Havaalanı, Deniz ulaşımı gibi önemli avantajlara sahip Royal Garden projesinin ruhsat aşaması da bitmek üzere. Royal Garden İstanbul Rezidans projesine eylül ayı içinde start verilecek. Satış organizasyonu da başlayan projede ön talep formları alınarak kayıtlar yapılıyor.


Royal Garden İstanbul Konutları iletişim

Telefon: 0 216 353 50 37

Web: http://royalgroup.com.tr/


projeye sor



Geri Dön