27 / 04 / 2024

Royal Investment İnşaat Turizm Nakliyat ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Royal Investment İnşaat Turizm Nakliyat ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Muzefferuttin Akın ve Atef Saaed ortaklığında 300 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.



Royal Investment İnşaat Turizm Nakliyat ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Muzefferuttin Akın ve Atef Saaed ortaklığında kuruldu.

Royal Investment İnşaat Turizm Nakliyat ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat(işyeri,mesken,fabrika vb.) işleri yapar, satar bitmiş veya karkas haldeki inşaatları satın alır inşaatını tamamlar satar veya kiraya verir,yurt içi ve yurt dışında inşaat ile alakalı her türlü yatırımı yapar. 2-Kat karşılığı veya direktarazi arsa satın alır, bu arazi arsalar üzerinde inşaat yapar. Kiralar-kiraya verir, her türlü emlak işleri alım satımı ve emlak komisyonculuğu yapar.Satın aldığı arazi arsa vb. arsa üzerlerinde parselasyon yapar, imar durumları çıkarır, gayrimenkuller üzerinde irtifak,intifa,sükna,kat mülkiyeti,şufa,vefa vb. hakları tesis eder, bu arazi ve arsalar üzerinde inşaat yapar, arazi arsa veya mesken,işyeri,fabrika vb. olarak satar, kiraya verir. Konusu ile ilgili yerli ve yabancı özel ve tüzel kişiler ile ortaklık kurabilir. 3-Özel ve tüzel kişiliklerin inşaat yapım.....ve 26.2.2016 tarihinde tescil edilen anasözleşmesinde yazılı işler


Geri Dön