09 / 05 / 2024

Royal Investment İnşaat Turizm Nakliyat ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi nerede

Royal Investment İnşaat Turizm Nakliyat ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi nerede

Royal Investment İnşaat Turizm Nakliyat ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Muzefferuttin Akın ve Atef Saaed ortaklığında 300 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Royal Smart Group İnşaat Mühendislik Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Royal Smart Group İnşaat Mühendislik Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaman Arslan tarafından kuruldu.

Oasis İnvestment İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Oasis İnvestment İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Sabancı tarafından kuruldu.

Mercury Investment İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mercury Investment İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Askerov tarafından kuruldu.

Rich Club İnvestment İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rich Club İnvestment İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Olena Marhashvılı-kaya tarafından kuruldu.

D Royal İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

D Royal İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Duruk tarafından kuruldu.

Royal Luxury İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Luxury İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Malez Cerrahoğulları tarafından kuruldu.

Art Royal Turizm Otelcilik İnşaat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Art Royal Turizm Otelcilik İnşaat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Mümin Kopuz, Müslim Kopuz ve Umutcan Ateş ortaklığında kuruldu. 

Royal Vısıon Emlak İnşaat Dış Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Royal Vısıon Emlak İnşaat Dış Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Kartal'da Pegah Pırhadı tarafından kuruldu.

Zeesham Investment İnşaat Petrol Transport Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeesham Investment İnşaat Petrol Transport Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Zahıd Husseın tarafından kuruldu.

Berenice İnvestment İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Berenice İnvestment İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de Halil İbrahim Karadere tarafından kuruldu.

In Your Investment İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Kuruldu!

In Your Investment İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Kağıthane’de Ali Abdulhussein, Mohamad Nashep ve Nour Alden Nashed ortaklığı  tarafından kuruldu.

Ak Royal Turizm Otelcilik İnşaat Reklam Organizasyon Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Royal Turizm Otelcilik İnşaat Reklam Organizasyon Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hakkı Kılınç tarafından kuruldu.

Royal Vıp Global İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Vıp Global İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Abayazeed Abdel ve Fıras Sadı Ahma ortaklığında kuruldu.

Royal Investment İnşaat Turizm Nakliyat ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi nerede Haberi

Royal Investment İnşaat Turizm Nakliyat ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi nerede

Royal Investment İnşaat Turizm Nakliyat ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Muzefferuttin Akın ve Atef Saaed ortaklığında kuruldu.

Royal Investment İnşaat Turizm Nakliyat ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat(işyeri,mesken,fabrika vb.) işleri yapar, satar bitmiş veya karkas haldeki inşaatları satın alır inşaatını tamamlar satar veya kiraya verir,yurt içi ve yurt dışında inşaat ile alakalı her türlü yatırımı yapar. 2-Kat karşılığı veya direktarazi arsa satın alır, bu arazi arsalar üzerinde inşaat yapar. Kiralar-kiraya verir, her türlü emlak işleri alım satımı ve emlak komisyonculuğu yapar.Satın aldığı arazi arsa vb. arsa üzerlerinde parselasyon yapar, imar durumları çıkarır, gayrimenkuller üzerinde irtifak,intifa,sükna,kat mülkiyeti,şufa,vefa vb. hakları tesis eder, bu arazi ve...