29 / 04 / 2024

Royal Pars Group Gayrimenkul Danışmanlık ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Royal Pars Group Gayrimenkul Danışmanlık ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Royal Pars Group Gayrimenkul Danışmanlık ve İthalat İhracat Limited Şirketi, Seyedmatın Sajadı ve Roghayed Sadat Kadkhodazadeh ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 5 Kasım'da Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.



Royal Pars Group Gayrimenkul Danışmanlık ve İthalat İhracat Limited Şirketi, Seyedmatın Sajadı ve Roghayed Sadat Kadkhodazadeh ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 5 Kasım'da Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu. 


Royal Pars Group Gayrimenkul Danışmanlık ve İthalat İhracat Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler,depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri,devre mülk, apart otel, motel,kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri,mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak,satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. 2-Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 3-Yün, pamuk, ipek, suni ve sentetik elyaf ve benzeri maddelerden mamul tekstil ürünlerinin alımı, satımı, imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. 4-Her türlü konfeksiyon ürünü kot, pantolon, blucin, eşofman,gömlek, ceket,palto, etek, kazak, kravat gibi giyim eşyasının ihracı, ithali,toptan ve perakende dahili ticaret ve pazarlamasını yapmak. Kreasyonlar hazırlamak,defileler düzenlemek, bayilik, acentelik, mümessillik almak vermek, bu işlerle ilgili atölyeler, fabrikalar kurmak, mağazalar açmak. 5- Her türlü ipek,pamuk, yün,sentetik tabi elyaflardan ve diğer ipliklerden mamul örme ve dokuma kumaşların imalini, ithalatını, ihracatını,toptan ve perakende dahili ticaretini ve pazarlamasını yapmak. 6-Her türlü yün, orlon ve sentetik ipliklerden örülmüş bay, bayan ve çocuk trikolarının imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. 7-Pamuklu ve sentetik kumaştan her türlü kadın, erkek, çocuk iç çamaşırları,gecelik, pijama imalatı, ihracatı ve ithalatını yapmak. 8-İnternet üzerinden her türlü alım satım işlemlerini yapmak (e-ticaret ). 9-Şirket amacını gerçekleştirmek için hertürlü gayrimenkul alabilir,satabilir,işletebilir,kiralar,kiraya verebilir.Bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir,ipotek alabilir,ipotek verebilir ve iptekleri fek edebilir.Gayrimenkulleri üzerinde irtifak,intifa,sükna,gayrimenkul mükellefiyeti,bedleli veya bedelsiz yola terk,kamuya terk,ifraz,tevhit yapabilir. 10-Şirket konusu işlerin oluşabilmesi için kanuni mevzuatın gerekli kıldığı tüm teşebbüs ve nerasimi ifade ederek ,gerekli izin ,imtiyaz,ruhsatname,patenet,ihtira beratları,lisans,know-how marak,fesihname,belge,alameti farika gibi sınai mülkiyet haklarını ve emsali haklarını iktisap etmek veya tamamen üçüncü şahıslara devredebilir,her türlü hukuki tasarruf işlemlerde bulınmak.Ayrıca yukarıdaki hakları kiraya verebilir veye kiralayabilir. 11-Konusu ile ilgili hammadde ,yan madde,yan mamul, ve mamul maddeleri satın alabilir,ithal ihraç ve sair suretle tedarik edebilir,bunlarıkısman veya tamamen işletebilir.



Geri Dön