30 / 04 / 2024

Rs İthalat Ve İhracat Turizm Limited Şirketi kuruldu!


Rs İthalat Ve İhracat Turizm Limited Şirketi Avcılar'da Abu Owaıs Ahmed, Aısha Asıf ve Asıf Rasheed ortaklığında kuruldu.



Rs İthalat Ve İhracat Turizm Limited Şirketi Avcılar'da Abu Owaıs Ahmed, Aısha Asıf ve Asıf Rasheed ortaklığında kuruldu.

Rs İthalat Ve İhracat Turizm Limited Şirketi konusu:
TURİZM VE SEYAHAT ACENTALIĞI ULUSLARARASI VE ŞEHİRLERARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. e. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. f. Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. g. Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir içi, şehirlerarası ve uluslararası yolcu taşımacılığı yapmak. h. Öğrenci ve personel taşımacılığı yapmak. İTHALAT VE İHRACAT 1. Şirket her türlü gümrük mevzuatının izin verdiği yerli ve yabancı menşeli malları yurt içinden temin edip yurtdışına veya yurtdışından alıp yurtiçine satışını yapabilir veya yurtdışı alım satım yapan ithalat ve ihracat firmalarına aracılık yapabilir. 2. Yurt içinde ve dışında her nevi kara, hava, ve deniz nakil vasıtaları ile yük ve eşya taşımacılığı, nakliye hizmetleri, komisyonculuğu ve aracılığını yapmak. 3. Depo, ardiye, antrepo, özel antrepo tesisleri kurmak, her türlü lojistik hizmetleri sunmak, kurulmuş tesisleri devir almak ortak olmak devir etmek satmak aracılık ve komisyonculuğunu yapmak. 4. Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek. 5. insanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu K teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek. 6. MetaI, ahşap, cam, seramik, porselen, taş, mum, plastik, kağıt, polyester, bez ve deriden mamul olmak üzere her türlü turistik ve hediyelik eşya imalatı, alım satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. 7. Her türlü promosyon ürünleri ve perakende alım satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. 8. Her marka bilgisayar ve bilgisayar donanımının ithalatı ihracatı ve dahili ticaretini, tüm bilgisayar ve yan donanımları birimleri mikrofilm ile bunlar gibi tüm bilişim sistemleri endüstriyel, büro otomasyon, tüm yazılım ve donanım faaliyetleri servis büro hizmetleri vermek. lntemet üzerinden her türlü bilgi, ses ve görüntü hizmeti vermek web sitesi hazırlamak, hazırlatmak ve internet servis sağlayıcılığı yapmak. 9. lnternet üzerinden alışveriş sitesi hazırlamak,elektronik ortamda satış,pazarlama faaliyetleri yürütmek. 10. Prefabrike inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunları satmak, kiraya vermek. 11. Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. 12. Oto galerileri açmak, işletmek veya işlettirmek. 13. Otomotiv ile ilgi tüm yedek parçaların iç ve dış ticaretini yapmak.
 


Geri Dön