06 / 05 / 2024

Ruslar gayrimenkulde İzmir’i tercih ediyor!

Ruslar gayrimenkulde İzmir’i tercih ediyor!

Türkiye ile Rusya arasında gittikçe sağlamlaşan diplomatik ilişkiler, ticareti de olumlu anlamda etkilemeye başladı. Rusya’nın gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren önemli markası RentaLab İzmir’de yatırımlarına başladı.



İzmir’de son yıllarda üretilen markalı gayrimenkul projeleri, Rus yatırımcıların da gözdesi oldu. Rusya’da faaliyetlerini yürüten bir gayrimenkul markası olan RentaLab,  İzmir  gayrimenkul piyasasına yatırımda bulundu ve ilk olarak İzmir temsilcisi olarak gayrimenkul uzmanı Daryna Bochok ile bir anlaşma gerçekleştirdi. Bochok: “Daryna Bochok’u tercih etmemizin nedeni İzmir bölgesinde bilinirliğinin olmasındandır. Arkasında güçlü bir PR desteği olan Daryna ile başarılı satışlar yapacağımıza inanıyorum” dedi.

Ruslar gayrimenkulde İzmir’i tercih ediyor!

Ruslar İzmir’i hem tatil hem de ticari bir kent olarak görüyor

İzmir’de 30 bine yakın Rus vatandaşın yaşadığını belirten Kseniia Burova, ‘Ruslar Türkiye’ye genelde tatil amaçlı geliyorlar.  Türkiye’de düzenli bir yaşam kurmak isteyen büyük bir kitle var. Yaz aylarının dışında da aktif bir hayata sahip olmak isteyen Ruslar yeni arayışlar içerisinde. Yaptığımız gayrimenkul analizlerine göre, Türkiye’de hem turizm hem de ticari potansiyeli olan kentin İzmir olduğunu gözlemledik. Dolayısıyla bizde bu çerçevede bu kente yatırım yapmaya karar verdik’ şeklinde konuştu.

 

Bochok; “İzmir’de Rus yatırımcılar için çok sayıda proje var”

RentaLab’ın İzmir'deki çözüm ortağı olarak kendisini tercih etmesinden dolayı gururlu olduğunu belirten Daryna Bochok, ‘İzmir’de tamamlanan ve devam eden çok sayıda konut projeleri var. Bunun yanı sıra, yatırım değeri taşıyan arsalar, geniş aileler için villalar ve turizm sektörüne girmek isteyen Rus yatırımcılar için oteller var. Edineceğim portföyleri, oluşturacağımız network ile doğrudan Rus yatırımcılara ileteceğim’ dedi.

 

İzmir'den konut alan kazandı! 

 

 


Geri Dön