15 / 05 / 2024

Rusya Ukrayna savaşı altın fiyatlarını fırlattı! Gram altın 910 lirayı geçti!

Rusya Ukrayna savaşı altın fiyatlarını fırlattı! Gram altın 910 lirayı geçti!

Rusya'nın Donbas'a saldırmasından sonra son zamanlarda sık sık gündeme gelen altın fiyatları da fırladı. İşte konuyla ilgili detaylar...



Rusya'nın Donbas'a saldırmasından sonra son zamanlarda sık sık gündeme gelen altın fiyatları ve döviz kurlarındaki artış sürüyor.

Sputniknews'in aktardığına göre, Rusya'nın askeri olarak harekete geçmesiyle beraber küresel piyasalardaki dalgalanma devam ediyor.

Rusya Ukrayna savaşı altın fiyatlarını fırlattı! Gram altın 910 lirayı geçti!

Yaşanan gelişmelere göre, bugün açılışı 870 TL'den gerçekleştiren gram altın, saat 15.00 itibariyle 910 lirayı aştı, yine resmi olarak açıklanan verilere göre, çeyrek altın da 1500 TL sınırına ulaştı.

Yine yaşanan gelişmelere göre, TL'deki değer kaybı döviz karşısında da sürüyor. Yine resmi olarak açıklanan verilere göre, dolar 14.50 seviyesinde seyrederken, Euro da 16 lirayı geçti.

Altında Ukrayna şoku! Fiyatlar fırladı! 24 Şubat 2022 altın fiyatları!

Rusya krizi alüminyumu vurmadı!

Buğday fiyatları, Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmasıyla 9,5 yılın zirvesinde! İşte korkutan senaryo!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön