Ekonomi

Rusya Ukrayna savaşı dolar, altın ve petrolü nasıl etkiledi? Son dakika gelişmeleri...

Rusya ile Ukrayna arasında başlayan savaş piyasaları hareketlendirdi. Altın, dolar ve petrol küresel gelişmeden sonra ivme kazanarak rekor seviyelere yaklaştı. Peki şuanda dolar, altın ve petrol fiyatları kaç lira oldu? Ayrıntılar haberimizde... Döviz kurunda meydana gelen yükselişle birlikte vatandaş altın fiyatlarının kaç lira olduğunu araştırıyor

Rusya'nın Ukrayna’ya operasyon başlatması bütün piyasayı ayağa kaldırdı. Döviz kurunda meydana gelen yükselişle birlikte vatandaş altın fiyatlarının kaç lira olduğunu araştırıyor. 

Bugün öğleden sonra Putin'in son dakika açıklamalarından sonra Borsa İstanbul dünkü kayıplarını tekrar geri kazanırken altın fiyatları, dolar ve petrol fiyatlarında düşüş artmaya başladı. İşte son dakika gelişmeleri...

 

ONS ALTIN

Rusya ile Ukrayna arasındaki çatışma yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altın fiyatlarına olan talebi yükseltti. Haftanın başında bir senenin zirvesine ulaşan ons altın fiyatı dün 1895 dolar seviyelerine geri döndü.  Ancak Rusya’nın resmen işgali başlatması ile  ons altın fiyatı uluslararası piyasalarda spot altın fiyatı 1.970 dolar seviyesine ualştı ve son 18 ayın zirvesini gördü.

GRAM ALTIN

Gram altın dün Küresel altın fiyatlarındaki yükselişi takip ederek 900 lirayı aştı. Ardından dolar kuru ve küresel altın fiyatlarındaki gerilemenin etkisi ile tekrar 900 liranın altına düştü. Gram altın şu dakikalarda 852 lira seviyelerinden işlem görüyor.

Çeyrek altın 1.393 liradan, Cumhuriyet altını ise 5.717 liradan satışa sunuluyor.

Son dakika gelişmeleri milyonlar tarafından yakından takip ediliyor. Borsa İstanbul ve petrol fiyatları nasıl etkilendi? İşte son dakika Borsa İstanbul'daki gelişmeler ve petrol fiyatları...

BORSA İSTANBUL'DA ARTIŞ YÜZDE 5'İ GEÇTİ

Borsa İstanbul'da BİST 100 Endeksi dün yüzde 8'i aşan kayıpların ardından bugün yükselişe geçti. BİST 100 endeksi gün içinde yüzde 5'i aşan prim kaydederek 17 Aralık tarihinden bu yana en hızlı artışını gösterdi.

PETROL FİYATI REKOR KIRDI

Petrol fiyatlarındaki yükseliş, Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan krize ilişkin gelişmelerin de etkisi ile devam etti. Brent Petrol, dünkü askeri operasyonun ardından varil başına 100 dolar seviyesini kırarak 105 dolara tırmandı. Biden'ın konuşmasının ardından gece 94 dolara düşen Brent, sabah saatlerinde 97 doların üzerinde işlem gördü.

Rusya-Ukrayna krizine dair haberlerin gündemden düşmeyeeğini belirten uzmanlar altına olan tabin devam edeceğini söylerken şu önemli açıklamaları yaptı...

UZMANLAR NE DİYOR?

Uzmanlar, Rusya-Ukrayna krizine dair haberlerin gündemde odak noktası olmaya devam edeceğinin altını çizerek yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altına talebin süreceğini belirtti.

Mynet'te yer alan habere göre; gelişmelerin enerji fiyatlarına yansımalarının enflasyon beklentileri ve para politikalarının seyri açısından kritik olacağını vurguladı.

Altın fiyatlarında son dakika: Yatırımcılar dikkat! İşte 25 Şubat 2022 altın fiyatları!

Rusya Ukrayna savaşı altın fiyatlarını fırlattı! Gram altın 910 lirayı geçti!

Döviz piyasasında neler oluyor? Dolar yükseliyor mu?

Gümüş bugün neden düştü? İşte 25 Şubat 2022 gümüş fiyatı!

Gece yarısından sonra zam geliyor! Fiyatlar şahlanacak!

Dolar rekora gidiyor! 25 Şubat 2022 dolar kuru!

Motorin ve benzin fiyatlarında son durum ne? Son dakika!

Benzine 1.61 lira, motorine 1.51 lira zam! Fiyatlar 17 liranın üzerine çıktı!