04 / 05 / 2024

Şafak Grup Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Şafak Grup Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Musa Doğan tarafından kuruldu.



Şafak Grup Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Musa Doğan tarafından kuruldu.

Şafak Grup Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü kamu ve özel şirketlerin inşaat ile ilgili alt yapı üst yapı işlerini yol ve kanalizasyon işlemlerini yapmak. 2- Sanayi Bölgesi Endüstri bölgesi Fabrika binası gibi yerlerin inşaatlarını yapmak. 3- Resmi ve Özel kurumların ihalelerine katılmak teklif vermek ve gerçekleştirmek. 4- Karayolu ile Şehir içi ve şehirler arası Motorlu taşıtlar ile yük ve yolcu taşımacılığı işlerini yapmak. 5- Sirket amacını gerçeklestirmek için her türlü gayrimenkul alabilir,satabilir,kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve sahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Sirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçeklestirebilir...

Adres: Kemalpaşa Mah. Adil Sok. N.14/1/1 KÜÇÜKÇEKMECE


Geri Dön