29 / 04 / 2024

Safi Espadon Residence ne zaman teslim!

Safi Espadon Residence ne zaman teslim!

Firma: Safi Holding

Proje: Safi Espadon Residence

Kartal Safi Espadon Residence projesinde yer alan konutların büyüklükleri 59 ile 160 metrekare arasında değişiyor. Safi Espadon Residence ne zaman teslim sorunun cevabı haberimizin detaylarında yer alıyor...




Safi Espadon Residence 3 bloktan halinde tek parça olarak  İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçiriliyor.  Safi Espadon Residence  ne zaman teslim sorunun cevabına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Safi Holding girişimiyle inşe edilen safi espadon residence fiyatları  269 bin TL'den başlıyor. Projede 136 konut ve 11 ticari bölümden bulunuyor. Safi Espadon stüdyo, 1+1,1,5+1 ve 2+1 konut tiplerinden meydana geliyor. Projede konutlar 59 ile 160  metrekare arasında büyüklüğe sahip. Safi Espadon Residence banka kredisiyle konut sahibi yapıyor. Safi Espadon Kartal, Sabiha Gökçen Havalimanı'na, Kartal Metro Hattı'na ve Kartal Adliye Sarayı'na yakın mesafede bulunuyor.



Safi Espadon Residence ne zaman teslim?
Safi Espadon Residence ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2014 yılı bildiriliyor. Safi Espadon Residence kartal örnek daire için www.safiespadon.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Safi Espadon Residence nerede?
Safi Espadon Residence ulaşım:  Barbaros Hayrettin Paşa Cad. E-5 Yan Yol Üzeri 34880 Soğanlık Kartal / İstanbul

Safi Holding Safi Espadon Residence ulaşım:
Safi Espadon Residence ne zaman teslim!

Kartal Safi Espadon Residence iletişim:
Telefon: 0216 377 47 50

Web Adresi: www.safiespadon.com
Çiğdem ALKAN/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön