11 / 05 / 2024

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alım detayları! Mülakat yok! Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı ne zaman?

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alım detayları! Mülakat yok! Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı ne zaman?

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımının detayları pek çok kişi tarafından araştırılmaktadır. Peki Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı tarihi belli oldu mu? İşte detaylar!



Sağlık sektöründe ve özellikle kamu kurumlarında iş arayanlar, kamu kurumlarının yayınlamış olduğu ilanlara büyük ilgi gösteriyor. Bu bağlamda Sağlık Bakanlığı tarafından yapılacak olan 85 bin personel alımına dair detaylar da gündemde yer alıyor. Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı için açıklama yaptı. Bakanlığın 85 bin alımdaki personel alım detayları netleşmeye başladı.

Herkesi heyecanlandıran açıklama Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından geldi. Bakan Koca, 85 bin personel alımında beklenen müjdeyi verdi. Niğde’de bulunan sağlık çalışmalarını değerlendiren, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 85 bin personel alımının detaylarına dair açıklamada bulundu.

FAHRETTİN KOCA SAĞLIKÇILARIN BEKLEDİĞİ MÜJDEYİ VERDİ!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın yapmış olduğu açıklamasında ilk etapta 31.317 kişinin alımının yapılacağını belirtti. Kılavuzu haftaya ÖSYM’ye göndereceklerini ileten Bakan Koca, 11 bin 317 kişi de İŞKUR üzerinden sürekli işçi alımında bulunulacağını duyurdu.

İŞKUR ÜZERİNDEN DE SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI YAPILACAK!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın uzun süredir 85 bin personel alımına dair beklenen o açıklaması şu şekilde:

“Biliyorsunuz 85 bin açıktan atama yapılacağını ilan etmiştik. İlk etap dediğimiz bölümde 31.317 kişinin alımı için kılavuz yayımlanacak ve bu kılavuz önümüzdeki haftaya ÖSYM’ye gönderilecek. 11 bin 317 sürekli alımı için ise İŞKUR’a listeleri haftaya göndereceğiz. Toplamda ilk etapta 42 bin 500 kişi alımı yapılacak. Mülakat olmadan doğrudan atama yapacağız.  Hemen sonra da ikinci etap ilanına da hızla çıkmış olacağız”

SAĞLIK BAKANLIĞI PROMOSYON ÖDEMESİ NE ZAMAN HESAPLARA GEÇECEK?

Türkiye’nin dört bir yanındaki hastanelerde görev yapan sağlık personelini içine alan Sağlık Bakanlığı Promosyon ihalesi yapıldı. Ama promosyon ödemesinin ne zaman yapılacağı henüz resmi bir şekilde duyurulmadı.

2023 yılı engelli maaşı, 65 yaş aylığı alt sınırı açıklandı! İşte 2023 aylıklarına dair detaylar!

Doğalgaz yardımı elden alınır mı? Doğalgaz desteği hangi aylarda veriliyor?

 


Geri Dön