18 / 05 / 2024

Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı! Binlerce sağlıkçı bu haberi bekliyor!

Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı! Binlerce sağlıkçı bu haberi bekliyor!

"Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı ne zaman?" sorusu arama motorlarında sorgulanmaya başladı. Gerçekleştirilen alımla ilk olarak 45 bin 500 personel alımı gerçekleştirilmişti. Sağlık Bakanlığı 2. personel alımı çerçevesinde ise 85 bin personel alınacak.



SAĞLIK BAKANLIĞI İKİNCİ PERSONEL ALIMI ME ZAMAN YAPILACAK?

Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı başvuru tarihleri ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi. Yeni atamalar ile ilgili bilgi geldiği zaman haberimizde yer vereceğiz.

Sağlık Bakanlığı bünyesine alım yapılacak kadrolar ve branş dağılımları ilk olarak ÖSYM'ye bildirilecek. Hemen ardından ÖSYM boş kontenjan ve kadro bilgisine göre tercih kılavuzunu hazırlayacak. Tercih kılavuzunun duyurulması ile beraber ikinci alım tarihleri belli olacak. Tercihlerin tamamlanmasından sonra ise atama işlemleri yapılacak.

Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı! Binlerce sağlıkçı bu haberi bekliyor!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bakanlık bünyesinde istihdam edilecek 85 bin sağlıkçı personel alımı ile ilgili olarak daha önce yaptığı açıklamada "İlan ettiğimiz 85 bin personelin 42 bin 500 sağlık personelinin atamasını şu an yapıyoruz. Kalan diğer yarısını ise peşinden hemen alacağız" şeklinde konuşmuştu.

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞCİ ALIMI BRANŞ VE KADRO DAĞILIMI

Sağlık Bakanlığı'nın taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 5080 temizlik personeli, 3559 güvenlik görevlisi (silahsız), 791 klinik destek personeli, 604 hasta karşılama ve yönlendirme personeli, 275 elektrikçi, 188 boyacı, 121 marangoz, 284 ısıtma ve sıhhi tesisatçı, 261 bilgisayar sistem kurulum, bakım, tamirat ve arıza giderme personeli, 154 biyomedikal cihaz teknolojileri servis destek personeli olmak üzere toplam 11 bin 317 sürekli işçi alımı yapılacağı bilgisine ulaşıldı.

İŞKUR herkesin beklediği müjdeyi verdi! Kadınlara her ay 7 bin TL destek! Acilen başvurunuzu yapın!

İŞKUR’dan iş arayan kişilere müjde! Güvenlik görevlisi alımı yapılacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli!

İŞKUR tarihinin en büyük müjdesini verdi! Tam 81 bin personel alacak! İŞKUR’a kayıtlı herkes iş bulacak!

Geri Dön