02 / 05 / 2024

Şahap Kıvılcım: Gayrimenkul ve arsaya yatırım yapın!

Şahap Kıvılcım: Gayrimenkul ve arsaya yatırım yapın!

Bursa'nın çok hızlı gelişen ve yakın gelecekte büyük yeniliklere gebe bir şehir olduğunu belirten Şahap Kıvılcım, "Şu anda en iyi yatırım arazi ve gayrimenkul" dedi.



Realty World Koordinatörü Şahap Kıvılcım, Bursa'nın emlak sektöründe en hareketli beşinci il olduğunu söyledi. 

Şahap Kıvılcım, Realty World Türkiye CEO'su Coşkun Erginer ile birlikte gerçekleştirdikleri Realty World Bursa Şubesi Elfi Gayrimenkul ziyaretinde yatırımcılara önemli tavsiyelerde bulundu. Bursa'nın çok hızlı gelişen ve yakın gelecekte büyük yeniliklere gebe bir şehir olduğuna dikkat çeken Kıvılcım, "İzmit Körfezi, Mudanya Bölgesi ve daha pek çokları gelişmeler nedeniyle emlak sektörünü hareketlendiren alanlar. 

Bursa'da şu anda en iyi yatırım arazi ve gayrimenkul. TürkiYaşam için çok uygun Realty World CEO'su Coşkun Erginer de, Bursa'nın yatırıma ve yaşamaya çok uygun bir konjonktürde olduğunun altını çizdi. Emlak kanununun bir an önce çıkartılıp sektörün kayıt altına alınması gerektiğini dile getiren Erginer, firmaların belirli markalar altında birleşmelerinin ve emlak piyasasının kurumsal bir yapıya kavuşturulmasının çok önemli olduğunu da sözlerine ekledi. 

Türkiye'de 249 bayi var I Realty World Bursa Şubesi Elfı Gayrimenkul'ü ve Realty World Elfi Gayrimenkul Brokerleri Özkan Aydemir ve Ali Akman'ı ziyaret ettiklerini dile getiren Coşkun Erginer, şirketlerinin yeni uygulamasında bayilikler arasında daha samimi ilişkiler sağlamak ve illerin yatırım önemlerini yerinde keşfetmek için ziyaretler gerçekleştirdiklerini söyledi. 

Erginer, "Tüm dünya profesyonel sert ilişkiler yerine daha aile kavramı içinde daha samimi ilişkiler sağlamayı ve kimin nerede nasıl işler yaptığının bilindiği ortamlar yaratmayı tercih ediyor. Biz de bu uygulamayı sağlamak için bu ziyaretleri gerçekleştiriyoruz" diye konuştu. Realty World'ün Türkiye genelinde 249 bayisi bulunuyor



Olay Bursa


Geri Dön