Otomobil

sahibinden.com’dan flaş karar! Araba severler dikkat! Artık değişiyor

sahibinden.com’un yapmış olduğu açıklamaya göre; şirket, motorlu kara taşıtı ticareti ile ilgili olarak şeffaflığı artırmak aynı zamanda tüketiciyi korumak için önemli bazı değişiklikleri hayata geçireceğini bildirdi. İşte detaylar…com'da yalnız olarak otomotiv markalarının yetkili bayileri sıfır motorlu kara taşıtı ilanı gerçekleştirilecek

sahibinden.com'da yalnız olarak otomotiv markalarının yetkili bayileri sıfır motorlu kara taşıtı ilanı gerçekleştirilecek. Yetkili bayiler haricindeki satıcılar, ilan verirken "Aracın Durumu" kriterini yalnız "İkinci El" olarak seçebilecek aynı zamanda "Araç Kilometresi" için en az altı bin km girebilecek.

Ayrıca girilmiş olunan ilanların tüm bilgilerinin gösterildiği ilan detay sayfalarında aracın durumunu belirten "Sıfır" ya da "İkinci El" ifadesi, sıralamaya bakıldığında "Kilometre" bilgisinin önüne yerleşecek.

Bu şekilde alıcıların, aracın ikinci el mi yoksa sıfır mı olduğunu, kilometresi ile birlikte görmelerine olanak tanıyacak. Bu değişikliklerin ise 15 Eylül'de devreye girmesi planlar arasında.

6 ay 6 bin kilometre işe yaramayacak! İkinci el arabaların fiyatları ne kadar olacak?

Altında 15 gün sonraki rekor fiyat açıklandı! İslam Memiş düğmeye bastı! Öğrenmeden altın almayın

Borsa İstanbul’da yeni rekor kırıldı! BIST 100 endeksi rekorlara doymuyor