28 / 04 / 2024

Şahinbey'de daire, arsa ve ticari alan satışı

Şahinbey'de daire, arsa ve ticari alan satışı

Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediyesi, daire, arsa ve ticari alan satışı yapacak



Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediyesi, Karataş 2. bölgede yapılan toplu konutta arsa bedeli olarak belediyeye devredilen 36 adet daireyi ve Güneykent Yeditepe Mahallesinde 4 adet A-3 arsayı açık arttırma usulü ihale ile satışa sunarken, yine Karataş bölgesinde 4 adet ticari arsayı kapalı teklif usulü satışa sunuyor.

Şahinbey Belediyesi encümen salonunda 04 Haziran 2009 Perşembe günü saat 10.00'da başlayacak olan ihalelere katılmak isteyen vatandaşların 03 Haziran 2009 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Şahinbey Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğüne başvurularını yaparak dosyalarını almaları gerektiği belirtildi. Karataş 2. etap toplu konut alanında satışa sunulacak olan dairelerin 132 metrekare 3+1 daireler olup, 56 bin ile 64 bin TL arası muhammen bedelle açık arttırma usulü satışa sunulacağı kaydedildi.

Ayrıca, Güneykent Yeditepe Mahallesinde 4 adet A-3 arsa açık arttırma usulü satışa sunulurken, yine Karataş bölgesinde 4 adet ticari alanın da kapalı teklif usulü satışa sunulacağı ifade edildi.

Sabah Emlak


Geri Dön