05 / 05 / 2024

Şahinler Holding Beylikdüzü projesinin lansmanı 2013'ün sonunda!

Şahinler Holding Beylikdüzü projesinin lansmanı 2013'ün sonunda!

Firma: Şahinler Holding

Haziran ayında yapılacak lansmanla basına tanıtılacak olan Şahinler Holding Beylikdüzü projesinde konsept çalışmasında son aşamaya gelindi...



Mutlu İnşaat ve ortaklarının Şahinler Holding'in Beylikdüzü'ndeki arazisinde hasılat paylaşımı esasına göre hayata geçireceği karma projesinde mimari çizim ve konsept çalışmalarında son aşamaya gelindi. İnşaat çalışmalarının henüz başlamadığı projenin çevre düzenlemesi yapılıyor.


Haziran'da lansmanla basına tanıtılacak projenin detayları kısa bir süre sonra netleşecek. Kat planlarının yapıldığı  Şahinler Holding  Beylikdüzü projesinde fiyatlar henüz belirlenmedi. 


Nişantaşı ve Bağdat Caddesi tarzında bir meydanın yer alacağı projenin 7 blok olarak yapılması planlanıyor. Karma olarak tasarlanan proje içerisinde mağazalar, konutlar ve çeşitli sosyal donatı alanları yer alacak.


Şahinler Holding Beylikdüzü projesinin lansmanı 2013 ün sonunda!


Şahinler Holding hakkında;

Şahinler Holding çeşitli iş makinaları, jeneratör, JCB, loder, kompresör, transmikser ve nakliye araçlarına sahip olan firmalar, Avrupa Serbest Bölgesi’ndeki birçok fabrikanın inşaatını gerçekleştirdi. Şahinler Proje Mühendislik Mimarlık Ltd. Şti. ise 1996 yılından itibaren, proje mühendislik ve mimarlık alanlarında hizmet veriyor. 


Mehmet Nezihi Özmen Mah., M.Akif Bey Cd. Kasım Sk. 

No:1 Kat:4 34010 Merter-Güngören / İstanbul

Tel: (0212) 484 20 00 (Pbx)

Faks: (0212) 484 20 55

http://www.sahinlerholding.com.tr

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


Geri Dön