19 / 07 / 2024

beylikdüzü şahinler

beylikdüzü şahinler

Haziran ayında yapılacak lansmanla basına tanıtılacak olan Şahinler Holding Beylikdüzü projesinde konsept çalışmasında son aşamaya gelindi...

Westside Beylikdüzü'nde 190 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Şahinler Holding ile Mutlu İnşaat tarafından yükselen Westside İstanbul projesi, Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Projede, yüzde 5 peşinat ile 36 ay faizsiz vadelendirme imkanı sunuluyor.

Beylikdüzü Westside satış ofisi iletişim!

Daire fiyatları 190 bin TL'den başlangıç gösteren Beylikdüzü Westside satış ofisi iletişim için 0212 871 41 02 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Proje Şahinler Holding ve Mutlu İnşaat imzası ile yükseliyor.

Beylikdüzü Westside ev fiyatları!

Şahinler Holding ve Mutlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Westside Beylikdüzü Konutları 'nda dairelerin büyüklükleri 40 metrekareden başlangıç gösteriyor. İşte Beylikdüzü Westside ev fiyatları...

Westside İstanbul Beylikdüzü telefon numarası!

Westside İstanbul Beylikdüzü telefon numarası 0212 871 41 02 olarak belirlendi. Şahinler Holding ve Mutlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 600 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor.

Beylikdüzü Westside İstanbul Evleri ulaşım!

Beylikdüzü Westside İstanbul Evleri ulaşım bilgileri haberimizde bulunuyor. Daire fiyatları 160 bin TL'den başlangıç gösteren proje Şahinler Holding ve Mutlu İnşaat imzası ile yükseliyor.

Beylikdüzü Westside satılık dükkan!

Beylikdüzü Westside satılık dükkan fiyatları 450 bin TL'den başlıyor. Dairelerin büyüklükleri 40 ile 210 metrekare arasında değişiklik gösteren proje Şahinler Holding ve Mutlu İnşaat imzası taşıyor.

Beylikdüzü Westside İstanbul teslim tarihi!

Westside İstanbul Rezidans'ta yer alan konutların büyüklükleri 40 metrekareden başlıyor, 210 metrekareye kadar ulaşıyor. Proje Şahinler Holding ve Mutlu İnşaat imzası taşıyor. İşte Beylikdüzü Westside İstanbul teslim tarihi...

Westside İstanbul Beylikdüzü ulaşım!

Westside İstanbul Beylikdüzü ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor. Şahinler Holding ve Mutlu İnşaat ortaklığında hayata geçirilen projede daire fiyatları 156 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Beylikdüzü West Side İstanbul'da teslimler Mart 2017'de!

Beylikdüzü'nde Şahinler Holding'in arsası üzerinde Uzman- Beyaz- Mutlu- Mesturkuaz- Mes Ortak Girişimi tarafından hayata geçirilen Westside İstanbul'da cadde dükkânların satışı başladı..

Beylikdüzü Westside cadde dükkanları 15 Ocak'ta satışta!

İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen ve batı yakası anlamına gelen 'Westside' gayrimenkul projesindeki cadde dükkanları satışa çıktı. Şahinler Holding'in arsası üzerinde hayata geçecek projede 1155 konut ve 116 cadde dükkanı yer alıyor.

Beylikdüzü Westside İstanbul dükkan fiyatları!

Teslimleri 2017 yılı Mart ayı içerisinde gerçekleşecek olan Westside İstanbul Şahinler Holding ve Mutlu İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Beylikdüzü Westside İstanbul dükkan fiyatları ne kadar?

Beylikdüzü Westside İstanbul telefon!

Beylikdüzü Westside İstanbul telefon numarası haberimizde yer alıyor. Beylikdüzü Westside İstanbul, Uzman İnşaat – Beyaz İnşaat – Mutlu İnşaat – Mes Turkuaz ve Mes İnşaat ortak girişimiyle Şahinler Holding'in arsası üzerinde yükseliyor.

Westside İstanbul Beylikdüzü!

Şahinler Holding'in arsası üzerine Uzman İnşaat – Beyaz İnşaat – Mutlu İnşaat – Mes Turkuaz ve Mes İnşaat ortak girişimiyle yapılan Westside İstanbul Beylikdüzü 1.155 adet konut ve 116 adet cadde dükkanından olşuyor.

beylikdüzü şahinler Haberi

beylikdüzü şahinler

Mutlu İnşaat ve ortaklarının Şahinler Holding'in Beylikdüzü'ndeki arazisinde hasılat paylaşımı esasına göre hayata geçireceği karma projesinde mimari çizim ve konsept çalışmalarında son aşamaya gelindi. İnşaat çalışmalarının henüz başlamadığı projenin çevre düzenlemesi yapılıyor.


Haziran'da lansmanla basına tanıtılacak projenin detayları kısa bir süre sonra netleşecek. Kat planlarının yapıldığı Şahinler Holding Beylikdüzü projesinde fiyatlar henüz belirlenmedi. 


Nişantaşı ve Bağdat Caddesi tarzında bir meydanın yer alacağı projenin 7 blok olarak yapılması planlanıyor. Karma olarak tasarlanan proje içerisinde mağazalar, konutlar ve çeşitli sosyal donatı alanları yer alacak.



Şahinler Holding hakkında;

Şahinler Holding çeşitli iş makinaları, jeneratör, JCB, loder, kompresör, transmikser ve nakliye araçlarına sahip olan firmalar, Avrupa Serbest Bölgesi’ndeki birçok fabrikanın inşaatını gerçekleştirdi. Şahinler Proje Mühendislik Mimarlık Ltd. Şti. ise 1996 yılından itibaren, proje mühendislik ve mimarlık...