30 / 04 / 2024

Saint Kitts ve Nevisliler Türkiye'den ev alabilir mi?

Saint Kitts ve Nevisliler Türkiye'den ev alabilir mi?

Saint Kitts ve Nevis vatandaşları Türkiye'ye gelerek buradan gayrimenkul sahibi olabilir mi? Saint Kitts ve Nevisliker Türkiye'den ev alabilir mi? Saint Kitts ve Nevisliker Türkiye'den arsa ve işyeri alabilir mi?



Saint Kitts ve Nevisliler Türkiye'den ev alabilir mi?

Saint Kitts ve Nevis Federasyonu,  Karayipler'deki Leeward Adalarında bulunan iki adadan oluşan federal bir ülke. Yüzölçümü ve nüfus bakımından Amerika'daki küçük bağımsız devletlerdendir. Saint Kitts ve Nevis, Leeward Adalarının bir parçasıdır.


Başkent, ülkenin en büyük adası olan Saint Kitts üzerindeki Basseterre'dır. Ülkenin küçük adası Nevis, Saint Kitts'in yaklaşık 2 mil (3 km) güneydoğusunda yer almaktadır.


Peki, Saint Kitts ve Nevis vatandaşları Türkiye'ye gelerek buradan gayrimenkul sahibi olabilir mi? Saint Kitts ve Nevisliker Türkiye'den ev alabilir mi? Saint Kitts ve Nevisliker Türkiye'den arsa ve işyeri alabilir mi? 


Saint Kitts ve Nevis vatandaşları Türkiye'den ev alabilen ülke vatandaşları arasında yer alıyor. Saint Kitts ve Nevislilerin Türkiye'den ev alabilmeleri için aşağıdaki belgeleri temin etmeleri gerekiyor.


Gereken belgeler:

-Kimlik belgeleri veya pasaportları,


-Taşınmaz edinimleri ikamet iznine tabi yabancıların ilgili emniyet müdürlüklerinden verilen ikamet tezkereleri,


-Yurt dışından verilen vekaletnameler esas alınarak vekaleten işlem yaptırmaları halinde, tercümeleriyle beraber vekaletnamelerin aslı veya onaylanmış bir örneği.



Geri Dön