27 / 04 / 2024

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi imarı görüştü!

Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi imarı görüştü!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleşti. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun başkanlığında yapılan toplantıda imar planlamaları görüşüldü.



Sakarya Büyükşehir Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun başkanlığında toplandı. Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleşen oturumda 78 gündem maddesi meclis üyelerinin oylarına sunuldu. Toplantıda MHP Grubu adına gündem dışı söz alan Erkal Etçioğlu, tüm meclis üyelerinin Ramazan ayını tebrik etti. 


Etçioğlu aynca ulaşım taşlığında taraflarına iletilen talepler ile ilgili meclise bilgi sundu. AK Parti'li Meclis Üyesi Şenay Sakal ise cenaze işleri konusunda gösterilen üstün başarıdan ötürü Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'na Hendekliler adına teşekkürlerini iletti. 


Meclis Üyesi Erkal Etçioğlu'nun ulaşım başlığında meclise sunduğu taleplerin takipçisi olacaklarını belirten Başkan Toçoğlu, 'Tüm meclis üyelerimizin Ramazan ayını tebrik ediyorum. Mübarek Ramazan şehrimize, ülkemize ve insanlığa inşallah hayırlar getirsin. Ben şunu ifade etmek istiyorum: uzun vadeli yatırımlar için proje alanlarını imar planlarına işlemenin doğru olmadığını düşünüyoruz. Plana işlendiği andan itibaren o bölgelerdeki mülk sahipleri ile olası sorunlar söz konusu olabilir. Ne zaman proje başlatılacaksa, o zaman proje alanındaki imar değişiklikleri planlara işlenmeli. Aksi halde uzun vadeli işlerde sorun ortaya çıkabilir. Plan işlenme süresi ile proje başlama süresi arasındaki süreyi açmamak gerekiyor" diye konuştu. 


Anayurt


Geri Dön