28 / 04 / 2024

Sakarya Büyükşehir Meclisi'nde imar konuşuldu!

Sakarya Büyükşehir Meclisi'nde imar konuşuldu!

Sakarya Büyükşehir Şubat Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. 72 gündem maddesinin karara bağlandığı toplantıda imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.



Sakarya Büyükşehir Belediyesi Şubat Meclis Toplantısı Serpan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar başkanlığında yapıldı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, mecliste 4 ilave gündem maddesi ile 72 madde konuşularak karara bağlandı. 

Meclis gündemi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nde Şubat Ayı Meclis Toplantısı’nda: 1. ve 34. maddeler oy birliği ile İmar ve Bayındırlık Komisyonu’ndan geldiği şekliyle kabul edilirken; 3. ve. 19 maddenin ile İmar ve Bayındırlık Komisyonuna iadesi oy birliğiyle kabul edildi. 35 ile 63. maddeler arasındaki 29 madde oy birliği ile İmar ve Şehircilik Komisyonu’na havale edildi. 64, 65, 66, 67. maddeler oy birliği ile kabul edildi. 68. madde oybirliği ile Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi. 69. madde ise oy birliği ile Hukuk Komisyonu’na havale edildi. 70. madde oy birliği ile kabul edildi. 71 ve 72. maddeler İmar ve Şehircilik Komisyonu’na havale edildi.


Geri Dön