27 / 04 / 2024

Kahramanmaraş Büyükşehir Meclisi'nde imar konuşuldu!

Kahramanmaraş Büyükşehir Meclisi'nde imar konuşuldu!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi gündemindeki maddeleri görüşmek amacıyla 11 Eylül 2018 Salı günü toplandı.



Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi gündemindeki maddeleri görüşmek için 11 Eylül 2018 Salı günü saat 14.00’te toplandı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi’nin açılışında bir konuşma gerçekleştiren Başkanvekili Mehmet Akif Kahveci, açılış konuşmasının ardından, saygı duruşunda bulunularak İstiklal marşı okundu ve meclis gündem maddelerine geçildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, gündemin 2. Maddesinde İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığının, Onikişubat İlçesine bağlı kasaba ve köyden mahalleye dönüşen Hacınınoğlu, İsmailli, Kzılseki, Köseli, Şahinkayası, Demrek ve Tekir Mahallelerinin Yerleşik Alan Sınırına ilişkin teklifi İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edildi.

Gündemin 6. Maddesinde Emlâk ve İstimlâk Dairesi Başkanlığının Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile hissedar olduğu, Onikişubat İlçesi Pınarbaşı Mahallesi 6066 ada 2 nolu parselde kayıtlı 746,76 metrekare hissesini bedeli oranında satışı ile ilgili teklifi Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.

Gündemin 8,9 ve 10. Maddeleri de İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edildi.

Gündemin 12. Maddesinden 28. Maddesine kadar olan teklifler de İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edildi.

Başkanvekili Kahveci bir sonraki oturumun 17 Eylül 2018 Pazartesi günü saat 13.30’da yapılacağını belirterek oturuma ara verdi.


Geri Dön