27 / 04 / 2024

Sakarya Kafeler Caddesi kentsel tasarımla yenilendi!

Sakarya Kafeler Caddesi kentsel tasarımla yenilendi!

Serdivan Kafeler Caddesi esnafı ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir eliyle Kafeler Caddesi’nde büyük beğeni kazanan bir çalışma gerçekleştirdik. Unutmayalım; şehri korumak hepimizin görevi” dedi.



Serpan Kafeler Caddesi esnafı ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir eliyle Kafeler Caddesi’nde büyük beğeni kazanan bir çalışma gerçekleştirdik. Unutmayalım; şehri korumak hepimizin görevi” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeki Toçoğlu, Serpan Kafeler Caddesi’nde faaliyet gösteren sektör esnafı ile bir araya geldi. Kafeler Caddesi’nde gerçekleştirilen yenileme çalışmalarından memnun olduklarını ifade eden esnaflar, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler. Programın devamında söz alan Serpan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, “Serpan ilçemiz her geçen gün gelişimini sürdürüyor. Yeni bulvarlar, sosyal alanlar, meydanlar, parklar, hastaneler ilçemizde açılıyor. Bir kez daha ilçemize yapmış oldukları hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.


KAFELER CADDESİ’NE YENİ YÜZ

Başkan Zeki Toçoğlu, “Şehrimizin hızla gelişen bir bölgesinde faaliyet gösteriyorsunuz. Tabi üniversitemizin bu bölgede olması da sizler için oldukça önemli. Hem ilçe belediyemiz hem de Büyükşehir olarak biz, Serpan’da çok ciddi yatırımlar gerçekleştiriyoruz. Kentsel tasarım ve cadde yenileme projeleri kapsamında Kafeler Caddesi’ni yepyeni bir görünüme kavuşturduk. Arterin yenilenen hali hem bölge esnafımızı hem de öğrenci kardeşlerimizi memnun etti” diye konuştu.


ESNAF İÇİN EN İYİSİ

Başkan Toçoğlu, “Bölgede faaliyet gösteren esnafımız için en iyisini düşünüyoruz. Kafeler Caddesi olarak bilinen Bağlar Caddesi’nde yol genişletme çalışmalarımızı sonlandırdık. Ardından çevre düzenlemesi ve aydınlatma çalışmalarını gerçekleştirdik. Tamamlanan proje ile ilgili çok memnun edici geri dönüşler alıyoruz. Unutmayalım: şehri korumak hepimizin görevi. İnşallah Kafeler Caddesi de esnaf ve yerel yönetimler işbirliğiyle korunacak ve uzun yıllar şehrimize hizmet sunacak. Hayırlı olsun” dedi.


Ada Postası


Geri Dön