01 / 05 / 2024

Sakarya Korucuk TOKİ Konutları başvuruları 16 Temmuz'da başlıyor!

Sakarya Korucuk TOKİ Konutları başvuruları 16 Temmuz'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın, Büyükşehir Belediyesi'nin isteğiyle orta hasarlı konut sahipleri için Korucuk'ta yaptırdığı, ancak alıcısı çıkmayan 427 konut herkese açık olarak resmen satışa çıkarıldı.




TOKİ ve Sakarya Büyükşehir Belediye tarafından yaptırılan 448 konuttan. 427 tanesi satışa çıkarıldı. 107 metrekarelik konutlar 91 bin TL'den başlayan fiyatlarla % 15'i peşin olmak şartıyla 144 ay vadede satılacak. Kura yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutlar için başuınılar. T.C. Ziraat Bankası'nuı tüm şubeleri tarafından 16 Temmuz - 08 Ağustos 2014 tarihleri arasında yapılacak. 


Ağustosla teslim edilecek Konutlara, Şehit Aileleri. Maluller ile Dul ve Yetimleri, İstiklal Savaşı Gazisi. Kore Gazisi, Kıbrıs Gazileri ve Diğer Konut Alıcıları başvura bilecek. Proje kapsamında satışa sunulmakta olan konut adedinden fazla başvuru olduğu takdirde, başvuruların tamamlanmasından sonra, başvuruda bulunanların, noter huzurunda "Konut Alma Hakkı ve Konut Belirleme Kurası" 14 Ağustos 2014 tarihinde çekilecek. Konutlar Ağustos ayında teslim cdilecek. 



Sakarya Halk Gazetesi




Geri Dön