29 / 04 / 2024

Sakarya Serdivan 54.Cadde Çarşı ihalesi yapıldı!

Sakarya Serdivan 54.Cadde Çarşı ihalesi yapıldı!

Sakarya Serdivan Beledian Belediyesi'nin vizyon projelerinden olan 54.Cadde'nin ihalesi yapıldı.Kapalı zarf usulüyle gerçekleşen ihalede, Yu Group Gayrimenkul Yatırım Ltd. Şti. ile Turkmall Yatırım Ve Havacılık A.Ş. "Serdivan Proje Ortaklığı" adı altında komisyona ortak teklif sundu.



Sakarya Serpan 54.Cadde Çarşı ihalesi tamamlandı. Haber Servisi Serpan Belediyesi'nin vizyon projelerinden 54. Cadde'nin ihalesi geçtiğimiz gün yapıldı. 



İki firmanın teklif dosyası aldığı projenin ihalesi, ihale komisyon üyelerinin ve firma yetkililerinin de katılımıyla belediye encümen toplantı salonunda gerçekleşti. Kapalı zarf usulüyle gerçekleşen ihalede, Yu Group Gayrimenkul Yatırım Ltd. Şti. ile Turkmall Yatırım Ve Havacılık A.Ş. "Serpan Proje Ortaklığı" adı altında komisyona ortak teklif sundu. Teklife göre, Serpan Belediyesi %35,5 oranında toplam inşaattan pay alacak. 



Konu ile ilgili Serpan Belediyesi'nden yapılan açıklamada; ihalede verilen teklifin ve şartnamenin üst kurulun onayına sunulduktan sonra kesinlik kazanacağı ve sonucun kamuoyuyla paylaşılacağı bildirildi. 




Akşam Haberleri Gazetesi


Geri Dön