03 / 05 / 2024

Sakarya Şirintepe'de spor salonu inşa edilecek!

Sakarya Şirintepe'de spor salonu inşa edilecek!

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç yaptığı açıklamada su sporları merkezinin yakında hizmete gireceğini, Şirintepe bölgesine nizami bir futbol sahası ile spor salonu yapacaklarını müjdeledi.




Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Tepebaşı Spor Kulübü tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, bölgeye yapılacak olan yeni spor tesisleriyle ilgili bilgiler verdi.

Başkan Ataç, “Önümüzdeki 5 yılda bölgemizde çok ciddi spor tesisleri hazırlıklarımız var. Bunlardan en büyüğünü Şirintepe’de yapacağız. Bölgeye büyük bir spor salon ve futbol sahası yapacağız. bu sene ihalesini yaptığımız 3 halı saha bir de Çukurhisar’ın futbol sahasının zeminin sentetik çime dönüştürme ihalesini yaptık. Halı sahalardan bir tanesi Esentepe’de, ikincisi Aşağı Söğütönü Toki konutları içindeki sahamızı çim sahaya dönüştüreceğiz, üçüncüsü ise Yeşiltepe’de yeni bir halı sahamız olacak. Ulu önder’e bir salon kazandıracağız. ” diye konuştu. Başkan Ataç, yeni spor tesisleri yapmak istediklerini, ancak Milli Emlak ve hazine yerlerinin belediye’ye kazandırılmadığını, spor il müdürlüğünün ise Belediyeler ile uyum içinde olmadığını sözlerine ekledi.


YENİ YÖNETİM TANITILDI

Tepebaşı Belediyespor kulübünde başkan Mete Yılmaz olurken, yönetimde Niyazi Çetin, Rabia Ay, Yaşar Tepekaya ve Hasan Tutucu yer aldı.



Sakarya Gazetesi


Geri Dön