17 / 05 / 2024

Sakarya Şirintepe spor salonu projesi son durum

Sakarya Şirintepe spor salonu projesi son durum

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç yaptığı açıklamada su sporları merkezinin yakında hizmete gireceğini, Şirintepe bölgesine nizami bir futbol sahası ile spor salonu yapacaklarını müjdeledi.

Sakarya'da 'Yaşayan Stadyum' tanıtıldı!

Sakarya Erenler'de bulunan statta basın mensuplarıyla buluşan Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, ''Yaşayan Stadyum" projesini tanıttı. 

Sakarya Kocaali'ye yeni spor tesisleri inşa edilecek! 

Sakarya Kocali'ye yeni spor tesisleri inşa edilecek. Ayrıca, mevcut spor tesislerine bakım yapılması da planlar arasında.

Sakarya’da spor tesisi olmayan ilçe kalmayacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Büyükşehir Belediyesi olarak inşa ettiğimiz Sapanca Spor Tesisleri de artık açılış için gün sayıyor. Geyve ilçemize de spor tesisi kazandıracağız. İnşallah Sakarya’mızda spor tesisi olmayan ilçe kalmayacak” dedi.

Sapanca Spor Tesisleri açılış için gün sayıyor!

Sapanca’da inşa çalışmaları süren spor tesislerinde incelemeler yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “2 bin kişilik tribünlerimiz tamamlandı. Zeminde gerekli çalışmalar sona erdi.” dedi.

Sakarya'ya yeni yüzme havuzları inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Taraklı’dan Kocaali’ye Büyükşehir Belediyesi’nin elinin değmediği hiç bir ilçemiz yok. Nesillerinin sağlıklı gelişimi için spor yatırımlarını önemsiyoruz. İlçelerimize kapalı yüzme havuzu kazandıracağız. Yenikent ve Akyazı için hazırladığımız yüzme

Sakarya Ferizli yeni spor tesisine kavuştu!

Ferizli’de hayata geçirilen spor tesisinin açılışında konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz." dedi.

Sapanca Spor Tesisleri tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Sapanca Hacımercan'da inşa edilen spor tesislerinde çalışmalar tamamlanıyor...

Sakarya Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası'nda son durum!

Sakarya’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası projesini inceledi.

Sapanca Spor Tesisi'nin temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sapanca Spor Tesisi'nin temeli atıldı.

Sakarya Taraklı Spor Tesisleri açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Taraklı Spor Tesisleri gerçekleştirilen törenle vatandaşların hizmetine açıldı.

Yeni Sakarya Stadı 27 Eylül'de açılacak!

Başbakan Binali Yıldırım, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı arayarak, Sakarya’da yapımı devam eden stadyumun 27 Eylül’e yetiştirilmesi talimatı verdi.

Sakarya Spor Salonu'nun yenileme ihalesi 15 Eylül'de!

Sakarya Büyükşehir Basketbol Takımı’nın maçlarını oynayacağı 5 bin kişilik Sakarya Spor Salonu’nun yenileme ihalesi 15 Eylül'de gerçekleştirilecek.

Sakarya Spor Salonu için ihale düzenlenecek!

Süper Lig’de mücadele edecek Büyükşehir Basketbol Takımı’nın maçlarını oynayacağı 5 bin kişilik Sakarya Spor Salonu’nda tadilat çalışmaları yapılması için ihaleye çıkılıyor.

Sakarya Şirintepe spor salonu projesi son durum Haberi

Sakarya Şirintepe spor salonu projesi son durum


Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Tepebaşı Spor Kulübü tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, bölgeye yapılacak olan yeni spor tesisleriyle ilgili bilgiler verdi.

Başkan Ataç, “Önümüzdeki 5 yılda bölgemizde çok ciddi spor tesisleri hazırlıklarımız var. Bunlardan en büyüğünü Şirintepe’de yapacağız. Bölgeye büyük bir spor salon ve futbol sahası yapacağız. bu sene ihalesini yaptığımız 3 halı saha bir de Çukurhisar’ın futbol sahasının zeminin sentetik çime dönüştürme ihalesini yaptık. Halı sahalardan bir tanesi Esentepe’de, ikincisi Aşağı Söğütönü Toki konutları içindeki sahamızı çim sahaya dönüştüreceğiz, üçüncüsü ise Yeşiltepe’de yeni bir halı sahamız olacak. Ulu önder’e bir salon kazandıracağız. ” diye konuştu. Başkan Ataç, yeni spor tesisleri yapmak istediklerini, ancak Milli Emlak ve hazine yerlerinin belediye’ye kazandırılmadığını, spor il müdürlüğünün ise Belediyeler ile uyum içinde olmadığını...