02 / 05 / 2024

Sakarya'da müteahhitler eğitim seminerine katıldı!

Sakarya'da müteahhitler eğitim seminerine katıldı!

Sakarya Müteahhitler Birliği Hilmi Yıldız İnşaat ile Tunatan Tesislerinde ortaklaşa eğitimi semineri düzenledi. Seminere, Müteahhitler Birliği üyeleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Sakarya İl Müdürlüğü temsilcileri katıldı...



Sakarya Müteahhitler Birliği Hilmi Yıldız İnşaat ile Tunatan Tesislerinde ortaklaşa eğitimi semineri düzenledi. Seminere, Müteahhitler Birliği üyeleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Sakarya İl Müdürlüğü temsilcileri, Hendek, Arifiye ve Ferizli'de faaliyetlerini .sürdüren ve birlik kurma çalışmaları içinde olan müteahhitler ile çok sayıda sektör çalışanı katıldı. Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Kadir Savaşı'nı açılış konuşmasının ardından söz alan Yıldız İnşaat firmasının Merci Müdürü İlhan Yıldız misafirlere katılımları için teşekkür etti. 


TANITIM YAPILDI

Yıldız, 30 yıldır sektörde faaliyet gösterdiklerini ana hedeflerinin müşteri memnuniyeti ve yüksek ka-Iite standardı olduğunu ifade eder-ken asıl sermayelerinin güven olduğunu söyledi. Toplantının devamında PONCHBLOC ve İNTER-FİKS firmalarının ürün tanıtımları ve kullanım talimatları fırına yetkilileri tarafından sözlü ve görsel anlatım ile yapıldı. 

Seınirtr sonunda Hilmi Yıldız İnşaat Yönelim Kurulu Başkanı İrfan Yıldız, Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Kadir Savaş'a teşekkür plaketi verirken, katılımcılara da sertifika dağıtıldı.


Adapazarı Yeni Haber


Geri Dön