05 / 05 / 2024

Saklıbahçe projesinde 1 milyon 600 TL'ye!

Saklıbahçe projesinde 1 milyon 600 TL'ye!

Varol Tezman, Saklıbahçe projesinde 15 villa kaldığına dikkat çekerek büyüklükleri 240 metrekare ile 478 metrekare arasında değişen projede en pahalı villanın 1 milyon 600 TL olduğunu söyledi



Daha çok orta ve üstü gelir gurubu için projeler üreten Avrupa Konutları markası da lüks konuta girdi. Bahçeşehir'de Saklıbahçe villa projesini adıyla 36 villalık butik bir projeyi hayata geçiren şirket bundan sonra lüks alana da yönelecek.

Avrupa Konutları Satış ve Pazarlama Sorumlusu Varol Tezman, özellikle de İstanbul'da lüks projelere olan talebin hiç bitmeyeceğini söyleyerek "İnsanlar her geçen gün daha yeni ve daha lüks konuta ihtiyacı artıyor. Projelerdeki teknik ve hizmet anlayışındaki standartlar yükseldikçe bu talebin hiç bitmeyeceğin düşünüyorum" diyor. Milli gelirin yüzde 40'ının üst gelir grubunun elde ettiğini vurgulayan Tezman, "Şu anda lüks konutlarda fiyatlar 6 bin dolardan başlıyor. Avrupa'da ise bu rakamlar çok üstünde. Ekonomik kriz olmasaydı bu rakamların çok daha üstüne çıkardık" diye konuştu. Tezman, Saklıbahçe projesinde 15 villa kaldığına dikkat çekerek büyüklükleri 240 metrekare ile 478 metrekare arasında değişen projede en pahalı villanın 1 milyon 600 TL olduğunu da sözlerine ekledi.
Sabah

 


Geri Dön