01 / 05 / 2024

Saleem Oğulları Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Saleem Oğulları Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdallah S.I.M. ve Gamze Avcu ortaklığında kuruldu.



Saleem Oğulları Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdallah S.I.M. ve Gamze Avcu ortaklığında kuruldu.

Saleem Oğulları Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Seyahat acentesi ve tur operatörlerinin faaliyetlerini yapmak, turizmi arttırma faaliyetleri, turist rehberliği ve ziyaretçiler için danışmanlık faaliyetleri yapmak 2- Motorlu hafif kara taşıtlarının ve arabaların sürücüsüz olarak kiralanması faaliyetleri 3- Belirli bir mala tahsis edilmemiş mağazalardaki toptan ve perakende ticareti yapmak 4-Belirli bir mala tahsis edilmemiş mağazalardaki bir başka ülke ile yapılan toptan ticaret yapmak 5-Gayrimenkul acentelerinin faaliyetlerini yapmak, gayrimenkulün ücret veya sözleşme temeline dayalı olarak satın alınması, satılması ve kiralanmasında aracılık, yapmak 6-İkamet amaçlı veya ikamet amaçlı olmayan binaların inşaatını yapmak 7-İnşaat malzemelerinin toptan ve perakende satışını yapmak 8- Radyo, Televizyon, Posta Yoluyla veya İnternet Üzerinden çeşitli malların perakende ticaretini yapmak 9-Lokanta, kafeterya ve restoranların (içkili ve içkisiz) faaliyetlerini yapmak 10-İşyeri komisyonculuğu faaliyetlerini yapmak 11-İşletme ve diğer idari danışmanlık faaliyetlerini yapmak (bir organizasyonun stratejik, mali, pazarlama, üretim, iş süreçleri, proje vb. yönetim hizmetleri ile ticari marka ve imtiyaz konularında danışmanlık) 12-Finansal danışmanlık faaliyetlerini yapmak 13-Gösteri, kongre, konferans, ticari fuar, vb. etkinliklerin organizasyonu faaliyetlerini yapmak 14-İnşaat ve gayrimenkullerin projesini yönetim ve idaresini yapmak


Geri Dön