12 / 05 / 2024

Salmco İnşaat Gayrimenkul Genel İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Salmco İnşaat Gayrimenkul Genel İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mahmoud Salma tarafından 200 bin TL sermaye ile, 31 Aralık'ta, İstanbul Arnavutköy'de kuruldu.



Salmco İnşaat Gayrimenkul Genel İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mahmoud Salma tarafından 200 bin TL sermaye ile, 31 Aralık'ta, İstanbul Arnavutköy'de kuruldu.


Salmco İnşaat Gayrimenkul Genel İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Şirket ahşap, yarı ahşap ve betonarme toplu konut, özel konut, her türlü devlet inşaatları yapabilir Kendi adına yapmış olduğu inşaatları pazarlayabilir.  -İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.  -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her türlü dayanıklı tüketim malları, buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, televizyon, video, teyp, radyo, mutfak robotları, saç kurutma makinası, müzik seti, fırın, şofben, elektrik süpürgesi, uydu anteni, tv sehpaları, elektrikli ve elektriksiz küçük ev aletleri, elektrikli ısıtıcılar, her türlü elektrik ve elektronik eşya, beyaz eşya, oto teyp, cd çalar, dvd, vcd ve benzeri ürünlerin ve sarf malzemelerinin alımını, satımını ve pazarlamasını, ithalatını, ihracatını, toptan ve perakende olarak yapmak, bakım, onarım ve servis hizmetlerini yapmak, yedek parçalarının ticaretini yapmak ve her türlü genel iç ve dış ticareti yapmak. -Her türlü gıda maddelerinin üretimi, toptan ve perakende alımı, satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak.



Geri Dön