11 / 05 / 2024

Sama Pardaz Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Sama Pardaz Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi 130 bin TL sermaye ile bugün Mohammad Hanifi ve Alı Tashakori imzasıyla kuruldu.




Sama Pardaz Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi 130 bin TL sermaye ile bugün Mohammad Hanifi ve Alı Tashakori imzasıyla kuruldu. 


Sama Pardaz Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü otel,motel,pansiyon,turizm dinlenme tesisleri kurmak,işletmek,kiralamak veya kiraya vermek. 2-Her türlü yurt içi  ve yurt dışı turizm organizasyonları yapmak,turlar düzenlemek. 3-Her türlü otel rezervasyon,araba kiralama,fuar düzenlenmesi,bilet satışı,charter uçak kiralama,restaurant ve turizm tesisleri açma ve bütün bu firmalardan temsilcilik alma. 4-Her türlü turizm eğitimlerinin verilmesi. 5-Her türlü malın alımı,satımı,ithalat,ihracat,iç ve dış ticaretini yapmak. 6-Şirket amacını gerçekleştirebilmek için her türlü gayrimenkul alabilir,satabilir,kiralar,kiraya verir,bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir,ipotek alabilir,ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir.Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak,intifa,sükna,gayrimenkul mükellefiyeti,kat irtifakı,kat mülkiyeti tesis edebilir.Her türlü gayri maddi haklar,knowhow,lisans,marka ve ihtira beratları satın alır,kiralar,kiraya verir veya bunları elden çıkarabilir. 




Geri Dön