20 / 05 / 2024

Samba Turizm, sağlık turizmi ile ön plana çıkacak!

Samba Turizm, sağlık turizmi ile ön plana çıkacak!

Özel konsept tatil planları ile dikkat çeken Samba Turizm, müşterilerine istediği tatili, istediği gibi şekillendirme imkanı sunuyor. Şirket, son yıllarda oldukça ilgi gören sağlık turizminde de ön çıkmayı hedefliyor...



Özel konsept tatil planları ile dikkat çeken Samba Turizm, müşterilerine istediği tatili, istediği gibi şekillendirme imkanı sunuyor. Şirket, son yıllarda oldukça ilgi gören sağlık turizminde de ön çıkmayı hedefliyor. 


Adana'da 2.5 yıl önce yurtiçi ve yurtdışı kültür turları, gemi turları, uçak bileti alanlarında hizmet vermeye başlayan Samba Turizm, müşterilerine yeni bir konsept sunuyor. Şirket ortaklarından Gökhan Göncel, müşterilerden gelen talepler doğrultusunda gitmek istedikleri yerlere paket turlar düzenlediklerini anlattı. Müşterilerinin turları istedikleri gibi şekillendirebildiğini belirten Göncel, mevsimlik turlar da düzenlediklerini söyledi. Karadeniz turlarında hedefledikleri rakamın üstünde tur düzenlediklerini belirten Göncel, "Geçen yü 7-8 tur yapmayı hedeflerken 1415 tur yaptık. Bu yıl söz konusu rakamı artıcağız" dedi. Sağlık turizminde ön plana çıkmayı hedeflediklerinin altını çizen Göncel, özetle şu ifadeleri kullandı: "Eskiden kaplıcalar yaşlıların ağrılarım geçirmek için gittiği yerlerdi. Şimdi fıtness, sauna, hamam veya anti-aging gibi organizasyonlarla gençleşme veya zayıflama seansları ön plana çıkıyor. Ve mineralli sıcak termal havuzlarla birlikte kışa daha hazır bir şekilde girilmek isteniyor. Bu nedenle bu turlar çok fazla talep görüyor. Biz de bu alanda büyümeyi istiyoruz."


Dünya 


Geri Dön