27 / 04 / 2024

Samsun Büyükşehir'den satılık iş yeri!

Samsun Büyükşehir'den satılık iş yeri!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan iş yerini satışa çıkardı. İş yerinin satış ihalesi 23 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.



Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım Pazar Mahallesi'nde yer alan iki katlı iş yeri için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu iş yerinin taban alanı 68 metrekare, kullanım alanı 136 metrekare olarak belirtildi.

İki katlı iş yerinin muhammen bedeli 9 milyon TL, geçici teminat bedeli ise 270 bin TL olarak açıklandı.

Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 23 Kasım 2023 tarihinde Samsun Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binasının 1. Katındaki Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Samsun Büyükşehir den satılık iş yeri!

TAŞINMAZ SATILACAKTIR
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığından:

1- Samsun Büyükşehir Belediye Meclisinin 14.04.2023 tarih ve 2-1-146 sayılı kararı gereği; İlimiz İlkadım İlçesi, Pazar Mahallesi, 13346 Ada, 1-2 ve 3 no.lu Parsellerde kayıtlı “Arsa” vasıflı taşınmazların üzerine bir bütün halinde inşa edilen binada, aşağıdaki tabloda İlçesi, Mahallesi, Ada No.su, Parsel No.su, Yüzölçümü, Bağımsız Bölüm No.su, Taban Alanı, Kullanım Alanı, Arsa Payı, Niteliği, İmar Durumu, Muhammen Satış Bedeli ve Geçici Teminat Bedeli belirtilen ve 8 no.lu dükkana isabet eden; İlimiz İlkadım İlçesi, Pazar Mahallesi, 13346 ada 1
no.lu parselde kayıtlı 590,30 m² yüzölçümlü taşınmazda Belediyemize ait 263,00 m²(2630/5903) hisseden 68,00 m²’lik (680/5903) arsa paylı hisseye sahip, mülkiyeti Belediyemize ait, “Arsa” vasıflı 1 adet taşınmazın, tanzim olunan şartnamesine göre ve 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 36. maddesi uyarınca Kapalı Teklif Usulü ile tamamı peşin ödenmek üzere satışı yapılacaktır.


2- İhale Şartnamesi, Samsun Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlâk Dairesi Başkanlığı/Emlak Şube Müdürlüğünden ücretsiz temin edilir.
3- Bahse konu İhale 23.11.2023 tarihinde, Perşembe Günü Saat 14:30’da Hançerli Mahallesi, 216. Sokak, No: 8 İlkadım/SAMSUN adresinde bulunan Samsun Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binasının 1. Katındaki Toplantı Salonunda, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 36. maddesi gereğince kapalı teklif usulü ile yapılacaktır.
4- Teklif verecek şahıs/firmalar, ayrıntılı bilgi için Samsun Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığına şahsen veya 0362 431 60 90/2313-2314-2316 no.lu telefonlar ile başvuruda bulunabileceklerdir.
5- İhaleye katılacak olanlardan istenecek belgeler :
A) İstekli gerçek kişi ise:
a) Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
b) İkametgâh Belgesi (İlçe Nüfus Müdürlüğünden veya e-Devlet üzerinden alınacaktır.)
c) İhaleye girecek kişinin noter onaylı imza sirküsünün aslı (Noterde tanzim edilecektir.)
d) Adres Beyannamesi (Belediyemizin Emlak Şube Müdürlüğü’nde tanzim edilecektir.)
e) İstekliler adına vekâleten iştirak ediliyor ise, istekli adına teklifte bulunanın noter tasdikli vekâletnamesi ile vekâleten iştirak edenin noter tasdikli imza sirkülerinin aslı (Noterde tanzim edilecektir.)
f) Geçici teminat (2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nda belirtilen geçici teminat olarak kabul edilen değerler-Belediyemiz Gelirler Şube Müdürlüğü veznesine yatırılarak makbuz alınacaktır.)
g) İhaleye katılanın Büyükşehir Belediyesine problemli borcu ve ilişiği olmadığına dair belge (Belediyemizin Gelirler Şube Müdürlüğü’nde tanzim edilecektir.)
h) 2886 sayılı D.İ.K’e göre ihalelere katılmaktan yasaklı ve cezalı olmadığına dair belge (Belediyemizin Emlak Şube Müdürlüğünden tanzim edilecektir.)
ı) Yer Görme Belgesi ve Taahhütname (Belediyemizin Emlak Şube Müdürlüğünden tanzim edilecektir.)
B) İstekli tüzel kişi ise:
a) Ticaret Odası’ndan veya diğer resmi makamdan şirketin siciline kayıtlı ve halen faaliyette olduğuna dair belge
b) Şirketin adına ihaleye girecek kişi veya kişilerin bu şirketin vekili olduğuna dair noter onaylı vekâletname ve imza sirkülerinin aslı
c) Tebligat için adres göstermesi, telefon bildirmesi
d) Geçici teminat (2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nda belirtilen geçici teminat olarak kabul edilen değerler-Belediyemiz Gelirler Şube Müdürlüğü veznesine yatırılarak makbuz alınacaktır.)
e) İhaleye katılanın Büyükşehir Belediyesine problemli borcu ve ilişiği olmadığına dair belge (Belediyemizin Gelirler Şube Müdürlüğü’nde tanzim edilecektir.)
f) 2886 sayılı D.İ.K’e göre ihalelere katılmaktan yasaklı ve cezalı olmadığına dair belge (Belediyemizin Emlak Şube Müdürlüğünden tanzim edilecektir.)
g) Yer Görme Belgesi ve Taahhütname (Belediyemizin Emlak Şube Müdürlüğü’nde tanzim edilecektir.)
C) Ortak girişim ise:
Ortak girişimi oluşturan gerçek kişi veya kişilerin her birinin (A) ve (B) fıkralarında belirtilen esaslara göre ayrı ayrı hazırlayacakları belgeler.
6- Kapalı Teklif Usulüne göre ihalede; teklifler ilanda belirtilen saate kadar, sıra numaralı alındılar karşılığında İhale Komisyonu Başkanlığına (Samsun Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası - Hançerli Mahallesi, 216. Sokak No: 8 PK:55020 İlkadım/SAMSUN adresinde bulunan Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığına) verilir. Alındı numarası zarfın üzerine yazılır. Ayrıca istekliler ilanda belirtilen ihale saatine kadar Komisyon Başkanlığına ulaşmış olmak şartıyla, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 37. madde hükümlerine uygun olarak
düzenleyecekleri teklifleri iadeli taahhütlü bir mektupla da gönderebilirler. Bu takdirde dış zarfın üzerine Komisyon Başkanlığının adresi Samsun Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası (Hançerli Mahallesi, 216. Sokak No: 8 PK:55020 İlkadım/SAMSUN) ile hangi işe ait olduğu, isteklinin adı, soyadı ve açık adresi yazılır. Posta ile gönderilecek tekliflerin ilanda belirtilen saate kadar Komisyon Başkanlığına ulaşması şarttır. Posta ile göndermelerde olabilecek gecikmeler kabul edilmez. Komisyon Başkanlığına verilen tekliflerin herhangi bir sebeple geri alınamayacağı ve teklif sahibi komisyonda hazır bulunmadığı takdirde posta ile gönderilen teklif son ve kesin teklif olarak kabul edileceği ilan olunur.

Yalova Belediyesi'nden satılık imarlı arsa! 

TOKİ'den bu ile 79 konutluk yeni proje geliyor! İhalesi yarın!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Hatay depremi açıklaması! 


Geri Dön