29 / 04 / 2024

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan Hatay depremi açıklaması! 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan Hatay depremi açıklaması! 

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde meydana gelen deprem ile ilgili açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya başta AFAD olmak üzere ilgili kurumların tüm ekiplerinin saha tarama çalışmalarına devam ettiğini söyledi.



Bu sabah saatlerinde Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde 4,8 büyüklüğünde deprem yaşandı. Söz konusu konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre Çevre illerden de hissedilen depremle ilgili açıklamalar yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya başta AFAD olmak üzere ilgili kurumların tüm ekiplerinin saha tarama çalışmalarına devam ettiğini dile getirdi.

Açıklamasında konu ile ilgili gelişmeleri yakından takip ettiklerini söyleyen Bakan Ali Yerlikaya 4,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini de sundu.


HATAY'DA 4,8 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

Konu ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı (AFAD), Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde 4,8 büyüklüğünde deprem yaşandığını açıkladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya dan Hatay depremi açıklaması! 

Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde saat 05.32 sıralarında 4,8 büyüklüğünde deprem yaşandığı ve Merkez üssü Kırıkhan ilçesi Taşoluk Mahallesi olan depremin  Adana  başta olmak üzere komşu illerde de hissedildiği belirtildi.

TÜP EKİPLER SAHA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hatay’da yaşanan depremle ilgili olarak Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Hatay İli Kırıkhan ilçesinde 4,8 büyüklüğünde yaşanan ve çevre illerden de hissedilen depremde, başta AFAD olmak üzere ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmalarına devam ettiğini söyledi..

Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada gelişmeleri yakından takip ettiklerini söyleyen Ali Yerlikaya, "Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun” diye konuştu.


ANTALYA'DA DA DEPREM OLMUŞTU

Jeolojik olarak bir deprem ülkesi olarak bilinen Türkiye'de meydana gelen son depremler de pek çok kişinin gündeminde yer alıyor ve arama motorlarında da sıklıkla araştırılıyor.  Bu sabahki Hatay Kırıkhan depremi yürekleri ağza getirirken dün de Antalya Korkuteli'de deprem meydana gelmişti.

AFAD tarafından paylaşılan detaylara göre Antalya Korkuteli ilçe merkezli olarak gerçekleşen depremin büyüklüğü 4,4 olarak açıkladı.

Büyükşehirlerde en çok taşınan ilçeler belli oldu! İşte göç hareketliliğinin nedeni...

Hisseli tapu sahipleri dikkat! Hisseli tapuya haciz gelir mi, gelirse satış nasıl olur?

Antalya'da korkutan deprem! Çevre illerden de hissedildi!


Geri Dön