28 / 04 / 2024

Samsun Towers Esenyurt satılık!

Samsun Towers Esenyurt satılık!

Firma: Ersa İnşaat

Proje: Esenyurt Samsun Towers

Ersa İnşaat girişimi ile Esenyurt'ta hayata geçirilen Samsun Towers Evleri 1.550 adet daireden oluşuyor. Samsun Towers Esenyurt satılık daire fiyatları kapsamında projede yer alan konutların hepsi satıldı.



Ersa İnşaat imzası ile inşa edilen Samsun Towers projesi lokasyon olarak İstanbul Esenyurt'ta konumlandırılıyor. Samsun Towers Esenyurt Evleri 5 bloktan olarak yükseliyor.


Blokların 33 katlı olarak tasarlandığı  Esenyurt Samsun Towers  Evlerinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde daireler bulunuyor. Projede toplamda 1.550 adet daireden meydana geliyor.


Samsun Towers Esenyurt satılık!


Samsun Towers Esenyurt Evlerinde yüzme havuzu, tenis kortu, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, voleybol sahası, kapalı otopark ve güneşlenme alanları gibi sosyal imkanlarda mevcut durumda. Samsun Towers Esenyurt satılık saire fiyatları şöyle:


Samsun Towers Esenyurt satılık:


Samsun Towers Esenyurt satılık daire fiyatları kapsamında projede yer alan konutların hepsi satıldı. Esenyurt Samsun Towers fiyat listesinden sonra projenin teslim tarihinden bahsedelim.


Samsun Towers teslim tarihi: 


Samsun Towers Evlerinde daire teslimlerinin 2014 yılında yapılması planlanıyor. 


Samsun Towers iletişim:


Samsun Towers adres bilgisi : Talatpasa Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi , 1048 Sokak No: 25 Esenyurt/ İSTANBUL


Samsun Towers Esenyurt satılık!


Telefon: 0 212 596 00 66

Web Adresi: www.samsuntowers.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön