29 / 04 / 2024

Samsun Unkapanı Kültür Merkezi'nin temeli yarın atılıyor!

Samsun Unkapanı Kültür Merkezi'nin temeli yarın atılıyor!

Samsun'un İlkadım ilçesinde inşa edilen Yeni Belediye Hizmet Binası ve Cami'nin temeli yarın atılıyor. Projenin 18 ayda tamamlanması beleniyor.



Samsun'un İlkadım ilçesinde inşa edilen Yeni Belediye Hizmet Binası ve Cami yarın düzenlenen muhteşem törenle hizmete açılıyor.


Belediye Başkanı Edoğan Tok, 2 ayrı binadan oluşan merkezin inşaatında incelemelerde bulundu.  Tok, çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Başkan Tok, tüm vatandaşları temel atma törenine davet etti. Tok, 18 ayda tamalanacak projenin hakkına şu şekilde konuştu: "Birçok ilden büyük nüfusa sahip 327 bin kişinin yaşadığı İlkadım ilçemizde İlkadım ve 

hizmet binamızın yanına 2 bin 600 metrekarelik bir sahaya belediye olarak cami yapıyoruz. Karşına da Kongre ve Kültür Merkezi inşa edeceğiz. İçerisinde birçok hizmet alanının bulunduğu 600 cemaat kapasiteli cami, 5 bin m2'lik meydan, çocuk kreşi, spor alanları, meclis ve toplantı salonu, kafeterya, 2 katlı 800 kişilik otopark ve dinlenme alanlarının bulunduğu kampüs hüviyetindeki 20 dönümlük alandaki yapı, Beştepe Külliyesi gibi çok amaçlı hizmete alanlarına dönüşecek. Belediye binamız hem yeni görünümüne kavuşacak hem de modern ve akıllı belediyecilik kapsamına sahip olacak.''



Samsun Gazetesi


Geri Dön